Teams

 • Jurre Smit
  Positie:

 • Thijs Pruis
  Positie:

 • Danick Fijn
  Positie:

 • Thijs Groothuismink
  Positie:

 • Tristen van 't Veen
  Positie: Alleen trainen

 • Milan Tijssen
  Positie:

 • Daan Lambers
  Positie:

 • Aron Streefkerk
  Positie:

 • Wilrick Evers
  Positie:

Programma

Het programma is nog niet bekend

Uitslagen

10 oktober 2020
EVV Bultman... JB 1 0-4 Jumbo Van A... JB 1

3 oktober 2020
Dros-Altern... JB 3 3-1 EVV Bultman... JB 1

26 september 2020
EVV Bultman... JB 1 3-1 Dros-Altern... JB 3

Stand

Team Wedstrijden Punten Sets voor Sets tegen Punten voor Punten tegen
1 Jumbo Van Andel-Ormi JB 1 3 15 12 0 300 198
2 Dros-Alterno JB 3 2 5 4 4 194 171
3 EVV Bultman-Hartholt JB 1 3 5 4 8 250 294
4 Libero'99 JB 1 2 4 3 5 169 171
5 Blauw Wit JB 2 2 1 1 7 118 197
6 BSV JB 1 0 0 0 0 0 0

Heeft u interesse om Jongens B1 te sponsoren?U kunt contact opnemen met de sponsorcommissie om Jongens B1 te sponsoren.

 • Maandag 18:30 - 20:00 Oostenlicht / zaal

  Jurjan Jansen • Donderdag 17:30 - 19:00 Oostenlicht / zaal

  Gerriët Jansen  2018

  Bouwbedrijf Bovendorp verlengt!


  En nog meer goed nieuws. Bouw- en timmerbedrijf Bovendorp heeft de sponsorovereenkomst met Jongens B1 verlengd naar vijf jaar. De trouwe sponsor besloot het talentvolle jeugdteam ook de komende jaren als shirtsponsor te blijven ondersteunen. Daarmee speelt ook JB1 nu in EVV’s nieuwe kledinglijn. Ook hier dus blije gezichten bij team, sponsorcommissie en voorzitter. En een mooie bos bloemen voor de sponsor!

  All In Tuinen breidt sponsoring uit


  En alweer is er prachtig sponsornieuws te melden. Meisjes C1 wordt in het nieuw gestoken door All In Tuinen. Namens het hoveniersbedrijf met vestigingen in Kraggenburg, Urk en Zwolle ondertekende eigenaar Freddy Scheepers vorige week een vijfjarige sponsorovereenkomst met EVV Bultman-Hartholt. All In was al sponsor van de trainingspakken van Jongens B1 en besloot en passant om ook die sponsoring met maar liefst vier jaar te verlengen. Het spreekt vanzelf dat de vereniging ontzettend blij is met zo’n partner. Namens de sponsorcommissie bood Mariëlle Held een mooie bos bloemen aan. En de meiden van C1 waren zo enthousiast dat ze ter plekke hun yell hebben aangepast in het toepasselijke “Passiebloem”.

  Elburger kampioenen gehuldigd


  Op vrijdag 9 maart organiseerde de gemeente Elburg weer de jaarlijkse huldiging van de kampioenen van het kalenderjaar 2017. Zoals gebruikelijk was ook EVV weer ruim vertegenwoordigd. Maar liefst zeven EVV-teams werden in het overvolle partycentrum De Haas op het podium geroepen om een gemeentelijke medaille en de toejuichingen van het publiek in ontvangst te nemen. Dat het met de toekomst van EVV wel goed zit, blijkt uit het feit dat het in alle gevallen om jeugdteams ging. En hoewel een aantal teams inmiddels alweer op weg lijkt naar het volgende kampioenschap, hieronder toch nog even de foto’s van de kampioensteams uit 2017:

  2013

  Blauw-Wit verslagen door Groen-Wit


  Op donderdagavond mochten de helden van jongens B1 op reis naar het verre Oldebroek om aldaar te strijden tegen de Blauw-Witten. Dit zou al eerder gebeurd zijn op een zaterdagmiddag, maar toen moest het hooi nog van het land gehaald worden en dus had de tegenstander toen niet voldoende manschappen of zoiets… De knapen werden begeleid door een sterk vertegenwoordigd team van Robert en maar liefst 5 ouders, waardoor er veel aanwijzingen en aanmoedigingen vanaf de bank richting het speelveld werden gestuurd. Het bleek niet tevergeefs want onze dappere krijgers deden datgene wat ze vooral zelf van tevoren hadden verwacht: gemakkelijk winnen. De trotse koplopers hadden nog geen set verloren deze competitie en dat wilden ze graag zo houden. Met name de sterke opslagseries, het verdedigende werk, de gevarieerde spelverdeling en ook nog een flinke portie inzet zorgden er voor, dat de Oldebroekse jongens steeds moedelozer werden en na afloop van de wedstrijd zagen ze dan ook een score staan waar de Groen-Witten erg blij van zijn geworden: 0-4 (13-25, 8-25, 10-25 en 16-25). Zelfs het inzetten van de plaatselijke schoonheden, die af en toe om het hoekje kwamen kijken, konden onze jongens (bijna) niet deren en dus overheerste vooral…

  Lees verder

  Jongens A ontvangt Jo Huisman Schaal!


  Vrijdagavond 8 februari stond de jaarlijkse kampioenenhuldiging vanuit gemeente Elburg op het programma. Hiervoor was Jongens A van E.V.V. aangemeld om hun prijs in ontvangst te mogen nemen. Na in de voorronde de selectiewedstrijden te hebben gewonnen werden zij in de eerste helft van de competitie immers ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Tevens bleken ze  genomineerd te zijn voor de Juryprijs, de Jo Huisman schaal. Ook deze viel hen ten deel. Proficiat!!!! Op de foto het succesvolle Jongens A team, met van links naar rechts: Wilfred Bastiani (trainer/coach) – Willem vd Wetering – Daniël Reinders – Pim Kambeel – Dani Groothuis – Olaf Haalstra (aanvoerder) – Niek Pruis – Maarten vd Wetering – Patrick Sijbel (2e trainer/coach) – Matthias Haalstra