Teams

 • Deon Veldkamp
  Positie:

 • Mark den Boer
  Positie:

 • Bjorn Sneller
  Positie:

 • Rinus Gaillard
  Positie:

 • Remco Aalbers
  Positie:

 • Bram van Huigenbos
  Positie:

 • Evan Morren
  Positie:

 • Fox Hagen
  Positie:

 • Julian Nader
  Positie:

Programma

Het programma is nog niet bekend

Uitslagen

2 december 2023
Blauw Wit JB 2 1-3 EVV Bultman... JB 1

1 december 2023
EVV Bultman... JB 1 1-3 O.M.S. JB 1

17 november 2023
O.M.S. JB 1 4-0 EVV Bultman... JB 1

11 november 2023
EVV Bultman... JB 1 0-4 Blok EVC JB 1

28 oktober 2023
EVV Bultman... JB 1 2-3 Blauw Wit JB 2

14 oktober 2023
Blok EVC JB 1 2-3 EVV Bultman... JB 1

30 september 2023
EVV Bultman... JB 1 4-0 Volleybalve... JB 2

Stand

Team Wedstrijden Punten Sets voor Sets tegen Punten voor Punten tegen
1 O.M.S. JB 1 8 38 30 2 789 508
2 Blok EVC JB 1 6 17 14 11 562 497
3 EVV Bultman-Hartholt JB 1 7 15 13 17 610 617
4 Blauw Wit JB 2 7 11 10 20 550 668
5 Volleybalvereniging Zeewolde JB 2 6 4 4 21 383 604

Heeft u interesse om Jongens B1 te sponsoren?U kunt contact opnemen met de sponsorcommissie om Jongens B1 te sponsoren.

 • Dinsdag 18:00 - 19:30 Oostenlicht / zaal 1

  Joost Kambeel • Donderdag 19:00 - 20:30 Huiken / zaal 1

  Jurjan Jansen  2018

  Bouwbedrijf Bovendorp verlengt!


  En nog meer goed nieuws. Bouw- en timmerbedrijf Bovendorp heeft de sponsorovereenkomst met Jongens B1 verlengd naar vijf jaar. De trouwe sponsor besloot het talentvolle jeugdteam ook de komende jaren als shirtsponsor te blijven ondersteunen. Daarmee speelt ook JB1 nu in EVV’s nieuwe kledinglijn. Ook hier dus blije gezichten bij team, sponsorcommissie en voorzitter. En een mooie bos bloemen voor de sponsor!

  All In Tuinen breidt sponsoring uit


  En alweer is er prachtig sponsornieuws te melden. Meisjes C1 wordt in het nieuw gestoken door All In Tuinen. Namens het hoveniersbedrijf met vestigingen in Kraggenburg, Urk en Zwolle ondertekende eigenaar Freddy Scheepers vorige week een vijfjarige sponsorovereenkomst met EVV Bultman-Hartholt. All In was al sponsor van de trainingspakken van Jongens B1 en besloot en passant om ook die sponsoring met maar liefst vier jaar te verlengen. Het spreekt vanzelf dat de vereniging ontzettend blij is met zo’n partner. Namens de sponsorcommissie bood Mariëlle Held een mooie bos bloemen aan. En de meiden van C1 waren zo enthousiast dat ze ter plekke hun yell hebben aangepast in het toepasselijke “Passiebloem”.

  Elburger kampioenen gehuldigd


  Op vrijdag 9 maart organiseerde de gemeente Elburg weer de jaarlijkse huldiging van de kampioenen van het kalenderjaar 2017. Zoals gebruikelijk was ook EVV weer ruim vertegenwoordigd. Maar liefst zeven EVV-teams werden in het overvolle partycentrum De Haas op het podium geroepen om een gemeentelijke medaille en de toejuichingen van het publiek in ontvangst te nemen. Dat het met de toekomst van EVV wel goed zit, blijkt uit het feit dat het in alle gevallen om jeugdteams ging. En hoewel een aantal teams inmiddels alweer op weg lijkt naar het volgende kampioenschap, hieronder toch nog even de foto’s van de kampioensteams uit 2017:

  2013

  Blauw-Wit verslagen door Groen-Wit


  Op donderdagavond mochten de helden van jongens B1 op reis naar het verre Oldebroek om aldaar te strijden tegen de Blauw-Witten. Dit zou al eerder gebeurd zijn op een zaterdagmiddag, maar toen moest het hooi nog van het land gehaald worden en dus had de tegenstander toen niet voldoende manschappen of zoiets… De knapen werden begeleid door een sterk vertegenwoordigd team van Robert en maar liefst 5 ouders, waardoor er veel aanwijzingen en aanmoedigingen vanaf de bank richting het speelveld werden gestuurd. Het bleek niet tevergeefs want onze dappere krijgers deden datgene wat ze vooral zelf van tevoren hadden verwacht: gemakkelijk winnen. De trotse koplopers hadden nog geen set verloren deze competitie en dat wilden ze graag zo houden. Met name de sterke opslagseries, het verdedigende werk, de gevarieerde spelverdeling en ook nog een flinke portie inzet zorgden er voor, dat de Oldebroekse jongens steeds moedelozer werden en na afloop van de wedstrijd zagen ze dan ook een score staan waar de Groen-Witten erg blij van zijn geworden: 0-4 (13-25, 8-25, 10-25 en 16-25). Zelfs het inzetten van de plaatselijke schoonheden, die af en toe om het hoekje kwamen kijken, konden onze jongens (bijna) niet deren en dus overheerste vooral…

  Lees verder

  Jongens A ontvangt Jo Huisman Schaal!


  Vrijdagavond 8 februari stond de jaarlijkse kampioenenhuldiging vanuit gemeente Elburg op het programma. Hiervoor was Jongens A van E.V.V. aangemeld om hun prijs in ontvangst te mogen nemen. Na in de voorronde de selectiewedstrijden te hebben gewonnen werden zij in de eerste helft van de competitie immers ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Tevens bleken ze  genomineerd te zijn voor de Juryprijs, de Jo Huisman schaal. Ook deze viel hen ten deel. Proficiat!!!! Op de foto het succesvolle Jongens A team, met van links naar rechts: Wilfred Bastiani (trainer/coach) – Willem vd Wetering – Daniël Reinders – Pim Kambeel – Dani Groothuis – Olaf Haalstra (aanvoerder) – Niek Pruis – Maarten vd Wetering – Patrick Sijbel (2e trainer/coach) – Matthias Haalstra