Teams

 • Lotte Stek
  Positie:

 • Kiki Vlieger
  Positie:

 • Indy van Oversteeg
  Positie:

 • Neomi Veldkamp
  Positie:

 • Estelle van Beek
  Positie:

 • Sifra Labots
  Positie: Alleen trainen

 • Katja Wildeman
  Positie:

 • Ilse Bolder
  Positie:

 • Sarah Nijmeijer
  Positie:

Programma

TeamsLocatie
26 Sep 11:30 EVV Bultman... MB 1 - Udeo MB 1 't Huiken, Elburg
3 Okt 14:00 Volleybalve... MB 1 - EVV Bultman... MB 1 Het Baken, Zeewolde
10 Okt 11:00 VVH MB 3 - EVV Bultman... MB 1 De Sijpel, Harderwijk
31 Okt 11:30 EVV Bultman... MB 1 - SDS MB 1 't Huiken, Elburg
14 Nov 10:00 Udeo MB 1 - EVV Bultman... MB 1 Sporthal Uddel, Uddel
21 Nov 11:30 EVV Bultman... MB 1 - Volleybalve... MB 1 't Huiken, Elburg
28 Nov 12:00 SDS MB 1 - EVV Bultman... MB 1 De Voorde, Voorthuizen
12 Dec 11:30 EVV Bultman... MB 1 - VVH MB 3 't Huiken, Elburg

Uitslagen

Er zijn nog geen uitslagen bekend

Stand

Team Wedstrijden Punten Sets voor Sets tegen Punten voor Punten tegen
1 SDS MB 1 0 0 0 0 0 0
2 Volleybalvereniging Zeewolde MB 1 0 0 0 0 0 0
3 VVH MB 3 0 0 0 0 0 0
4 EVV Bultman-Hartholt MB 1 0 0 0 0 0 0
5 Udeo MB 1 0 0 0 0 0 0

Ten Cate

Ten Cate

Sponsor Wedstrijdshirts Meisjes B1

Top Totaal

Top Totaal

Sponsor Hoodies Meisjes B1

 • Dinsdag 17:30 - 19:00 Huiken / MFC / zaal 2

  Stefan de Man  stefan.deman@hotmail.com

 • Donderdag 19:00 - 20:30 van Kinsbergen / Paterijstraat

  Stefan de Man  stefan.deman@hotmail.com

  2018

  TopTotaal nieuwe sponsor MB1


  TopTotaal, bouwers van maatwerk recreatiewoningen en chalets, heeft zich als sponsor verbonden aan EVV meisjes B1. Het bedrijf gevestigd in Kootwijkerbroek siert tot en met 2021 de prachtige hoodies van meisjes B1. De enthousiaste gezichten van de speelsters laten zien dat het bedrijf zijn naam eer aandoet: helemaal top!!

  MB1 kampioen!


  Het zat er al even aan te komen, maar afgelopen zaterdag werd het officieel: Meisjes B1 is kampioen in de Hoofdklasse. Door een 4-0 overwinning bij Alterno MB1 werden de meiden van coach Remco twee wedstrijden voor het eind van de competitie al onbereikbaar voor concurrenten Orion en Trivos. En dat betekende alweer de tweede titel dit seizoen voor het succesvolle team, dat inmiddels ook ‘hofleverancier’ is voor de seniorenploegen. Gefeliciteerd, toppers!!! Op 12 mei worden de meiden – samen met de andere EVV-kampioenen van dit seizoen – feestelijk gehuldigd in ‘t Huiken. Afgelopen zaterdag was er al een klein voorproefje in de Alternohal en een teametentje in Hulshorst.

  Elburger kampioenen gehuldigd


  Op vrijdag 9 maart organiseerde de gemeente Elburg weer de jaarlijkse huldiging van de kampioenen van het kalenderjaar 2017. Zoals gebruikelijk was ook EVV weer ruim vertegenwoordigd. Maar liefst zeven EVV-teams werden in het overvolle partycentrum De Haas op het podium geroepen om een gemeentelijke medaille en de toejuichingen van het publiek in ontvangst te nemen. Dat het met de toekomst van EVV wel goed zit, blijkt uit het feit dat het in alle gevallen om jeugdteams ging. En hoewel een aantal teams inmiddels alweer op weg lijkt naar het volgende kampioenschap, hieronder toch nog even de foto’s van de kampioensteams uit 2017:

  MB1 in halve finales NOJK


  Zaterdag 17 februari was het dan zo ver, de halve finale van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap. We vertrokken om 08:15 vanaf ‘t Huiken op weg naar De Sypel in Harderwijk. Door dispensatie en blessure waren we, met versterking van Iris uit MC1, weer met 7 spelers incl. libero. We zaten dit keer in een poule met 5 andere teams: Impala, Salvora, Avior, VC Bolsward en SV Dynamo. We speelden iedere wedstrijd 2 sets. De eerste wedstrijd speelden we tegen Impala. Dit was een spannende wedstrijd die eindigde in 1-1. (25-23, 23-25) De tweede wedstrijd speelden we tegen onze vriendjes uit Apeldoorn, Dynamo. Laten we zeggen dat we de eerste set gewoon een beetje weggespeeld zijn door een team met een sterke aanval, goed blok en hele goede service, maar de tweede set lieten we ze even zien dat wij dat ook kunnen en hebben we het ze nog aardig lastig gemaakt. Helaas hebben we deze wedstrijd wel verloren met 2-0. Dan Bolsward… ughum laten we zeggen dat we gewonnen hebben met 2-0. Dat is ook het enige wat we erover te zeggen hebben want dit was het dieptepuntje van de dag… next! Vervolgens Salvora, dit was een wedstrijd waarin wij…

  Lees verder

  MB1 neemt de kortste weg naar Europa


  Zaterdag 6 januari waren de eerste rondes van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen en Remco had voorgesteld om als MB1 mee te doen, wat ons allemaal heel erg leuk leek. Jammer genoeg is Ilse dispensatiespeler, dus ging zij mee als begeleidster van het team. We waren dus uiteindelijk met 7 spelers, inclusief libero, en dus zonder wissels. We gingen om 8 uur ’s ochtends op ons gemakje naar Nieuwleusen, waar het toernooi in de grote sporthal De Schakel werd gehouden. We zaten in een poule met 4 andere teams, en we mochten als eerst tegen VV Voorsterslag uit Zwolle. Dit team was in de eerste helft 3e geworden in de hoofdklasse maar in een andere regio, dus dit zegt natuurlijk niks. Alle wedstrijden gingen om 2 gewonnen sets. De eerste wedstrijd hebben we heel overtuigend met 2-0 gewonnen. De volgende wedstrijd was om 12 uur tegen De Bevers uit Lemelerveld, die kampioen waren geworden in de topklasse! Dit was een super spannende en zware wedstrijd waar we door onder andere Joni’s serviceserie, Demi’s super goede blok en alle perfecte set-ups die mooi werden afgemaakt, weer met 2-0 gewonnen. We werden volgens de ouders van de tegenstander aardig onderschat, want ze…

  Lees verder