Teams

 • Maud Jalink
  Positie:

 • Phileine Bosma
  Positie:

 • Mirthe Westerbroek
  Positie:

 • Loïs Beelen
  Positie:

 • Romy Beelen
  Positie:

 • Anoek van Loenen
  Positie:

 • Amberley Janssen
  Positie:

 • Manouk de Bruin
  Positie:

 • Nienke Langevoort
  Positie:

 • Manon Eising
  Positie:

 • Jolijn Band
  Positie:

Programma

Het programma is nog niet bekend

Uitslagen

Er zijn nog geen uitslagen bekend

Stand

Team Wedstrijden Punten Sets voor Sets tegen Punten voor Punten tegen
1 Hevo MC 1 10 46 36 4 986 698
2 EVV Bultman-Hartholt MC 1 10 34 28 14 966 876
3 Voorwaarts MC 2 10 24 20 21 879 878
4 Jumbo Van Andel-Ormi MC 1 10 21 18 24 869 938
5 Blauw Wit MC 1 10 17 15 27 863 966
6 SV Dynamo Apeldoorn MC 4 10 8 8 35 810 1017

All in Tuinen

All in Tuinen

Sponsor Wedstrijdshirts Meisjes C1

 • Maandag 17:30 - 19:00 Huiken / zaal 3

  Isa van Loenen • Donderdag 16:15 - 17:30 Huiken / zaal 1

  Isa van Loenen  2024

  Viptrex BV nieuwe sponsor EVV meisjes C


  Met groot enthousiasme mogen we bekend maken dat Viptrex BV, een vooraanstaand logistiek dienstverlener uit Almere, zich heeft verbonden als de trotse sponsor van de wedstrijdshirts en hoodies voor Meisjes C. Met een focus op duurzaamheid en sociale betrokkenheid biedt Viptrex innovatieve logistieke oplossingen en draagt het actief bij aan sportieve en sociale evenementen in de regio. Deze nieuwe samenwerking onderstreept de toewijding van Viptrex BV aan de ondersteuning van lokale sportinitiatieven en de bevordering van jong talent binnen onze gemeenschap. Viptrex BV staat bekend om zijn innovatieve oplossingen en diensten die een breed scala aan logistieke behoeften dekken. Met een sterke focus op duurzaamheid en sociale betrokkenheid, streeft Viptrex BV ernaar om zowel in de zakelijke wereld als in lokale gemeenschappen een positieve impact te maken. Het bedrijf biedt geavanceerde technologische oplossingen aan die zijn ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse uitdagingen, terwijl het actief bijdraagt aan diverse sociale en sportieve evenementen in en rond Almere en Elburg. De nieuwe wedstrijdshirts en hoodies, versierd met het Viptrex-logo, zullen niet alleen Meisjes C voorzien van een professionele uitstraling, maar ook de band tussen de sportgemeenschap en regionale ondernemingen versterken. De meisjes van team C hebben hun enthousiasme en dankbaarheid…

  Lees verder

  2018

  All In Tuinen breidt sponsoring uit


  En alweer is er prachtig sponsornieuws te melden. Meisjes C1 wordt in het nieuw gestoken door All In Tuinen. Namens het hoveniersbedrijf met vestigingen in Kraggenburg, Urk en Zwolle ondertekende eigenaar Freddy Scheepers vorige week een vijfjarige sponsorovereenkomst met EVV Bultman-Hartholt. All In was al sponsor van de trainingspakken van Jongens B1 en besloot en passant om ook die sponsoring met maar liefst vier jaar te verlengen. Het spreekt vanzelf dat de vereniging ontzettend blij is met zo’n partner. Namens de sponsorcommissie bood Mariëlle Held een mooie bos bloemen aan. En de meiden van C1 waren zo enthousiast dat ze ter plekke hun yell hebben aangepast in het toepasselijke “Passiebloem”.

  2017

  Bert Smit Installatietechniek sponsor Meisjes C1


  Het meisjes C1 team van EVV heeft sinds afgelopen zaterdag spiksplinternieuwe shirts. Daar zorgde sponsor Bert Smit Installatietechniek voor. Het Elburgse installatiebedrijf (zie ook de Facebookpagina), met specialisaties op gebied van o.a. elektriciteit, gas, water en airconditioning, verbindt zijn naam voor de komende vier jaar aan het team dat dit jaar onder leiding staat van Rudi Maassen. Na de officiële ondertekening van de overeenkomst, het dankwoord en de bloemen voor de sponsor, haastten de meiden zich naar Lelystad voor hun competitiewedstrijd tegen Volta. En de nieuwe shirts zorgden voor de juiste energie, want de meiden behaalden onder het toeziend oog van de sponsor met 4-0 de volle winst!