Heyyy Henoch,

Was ik toch zomaar op een doordeweekse donderdag in ‘t Huiken?? Ik hoor je denken “waarom? Is ze weer bij D1??? Of gaat ze naar de wekelijkse schaakclub??’  Nou ik was er om te kijken naar de “derby” tussen D1-D2??
Het was ook de hoogste tijd, had mijn ex-teamies het hele seizoen nog niet zien spelen, er waren zelfs 2 dames die ik niet eens kende? Maarrr ik miste ook iemand, Martine, het aanvalskanon?, ik schrok? want voor haar is er geen reden om af te zeggen, ik dacht heel even☠…… Maar gelukkig, ze was bij Jochem Meijer (was er toch iemand van D2 aan het lachen?). Je begrijpt dus dat D1 er met ALLE punten vandoor ging??
Ik zag ook 2 blije coaches.

Maar wat doet Kay toch steeds op zijn tablet? Checkt hij Facebook, insta of zijn mail? Of toch candycrush??, later gaf hij toe dat het pac-man was?
Uiteraard nog ff “afpilsen”, komt Kay vragen of we geen interesse hebben in rolstoelvolleybal?? Nou ja zeg, Hoezo? Waarom? Ik was zo in shock dat ik eerst moest gaan roken? Wat natuurlijk ook heel dom is…. Niet alleen omdat ik dan bij thuiskomst een preek van mijn man krijg? (iets over asbakken? en stinken??) Maar vooral dom, omdat het heel ongezond is (maar ik hoorde gisteren op het journaal dat ik er niks aan kan doen, allemaal de schuld van de tabaksindustrie☝??).  Vooruit maar weer, zo kwam er uiteindelijk een einde aan een enerverende avond, waar ik het leuk vond om mijn ex teamies ff te zien/spreken? en waar ik het zeker verdiend had gevonden dat D2 1 setje had gepakt….
Op naar zaterdagavond, even bij jullie kijken, 19.30u, toch? Ik wil wel voor 20.30 thuis zijn, want “Wie is de mol” kan ik natuurlijk niet missen?. Dus geen “5 setter”?

Groettiessss Marieke

Contact opnemen met de webmaster