Opleidingen jeugd - EVV Bultman-Hartholt

Opleidingen jeugd


Ben jij de nieuwe Robin de Kruijf, of ben jij de nieuwe Nimir Abdelaziz en wil jij ook ooit in Oranje of in de Eredivisie volleyballen? Dan is het vooral belangrijk dat je ten eerste veel talent hebt, maar ook dat je het maximale aantal trainingsuren maakt. De Nevobo heeft  momenteel op tien locaties in Nederland Regionale Talent Centra (afgekort RTC) naar talentvolle jeugdvolleyballers worden opgeleid tot topvolleyballers.

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar nieuwe talenten van de toekomst! Meestal worden in het begin van het kalenderjaar selectietrainingen gepland waar talentvolle jeugd aan de RTC trainers kan laten zien wat zij in huis hebben.

Kon geen bestand vinden met naam Herkenningscriteria talenten

Als je interesse hebt voor deze selecties: overleg dan eerst met je trainer of hij/zij denkt dat jij genoeg talent hebt en wanneer uiteraard ook je ouders akkoord zijn, dan kunnen je ouders of je vereniging je aanmelden voor de selectiedag via het digitale inschrijfformulier

 

Informatie voor ouders:

In de downloads onderaan deze pagina vindt u meer informatie over het RTC en de herkenningscriteria waaraan u kunt aflezen of uw zoon of dochter een potentieel talent is. Ook een overzicht van alle selectiedagen vindt u in deze downloads.

Kon geen bestand vinden met naam Informatiepakket RTC