Club van 50 - EVV Bultman-Hartholt

Club van 50


Club van 50

In navolging van vele andere verenigingen gaat ook de Elburger Volleybal Vereniging van start met een Club van 50.

Wat is de Club van 50?

Door lid te worden van de Club van 50 zal je naam worden vermeld op een nieuw te plaatsen bord bij de ingang van de tribune in ’t Huiken. Met je lidmaatschap steun je de vereniging voor slechts € 50,00 per jaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om met een paar mensen, of als bedrijf een naamsvermelding te kopen.

Waarom lid worden van de Club van 50?

Allereerst natuurlijk omdat je EVV een leuke vereniging vindt. Of omdat je als bedrijf de vereniging wilt sponsoren. Verder kan de vereniging niet zonder de steun en inzet van vrijwilligers. In deze drukke tijd is het niet voor iedereen mogelijk om deze steun te laten blijken door het uitvoeren van een of enkele vrijwilligerstaken. Daarom is het wellicht een idee om op deze manier iets extra’s bij te dragen aan de vereniging.

Besteding Club van 50

De sponsorcommissie zal jaarlijks in overleg met het hoofdbestuur een concreet doel zoeken voor de besteding van de opbrengsten uit de Club van 50. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van nieuwe materialen, of de bekostiging van de jeugdopleiding.

Wat zijn jouw voordelen van het lidmaatschap van de Club van 50?

  1. Je steunt de Elburger Volleybal Vereniging
  2. Je zorgt voor een blijvende ontwikkeling van de vereniging
  3. Je naam / bedrijfsnaam krijgt een vermelding op ons bord
  4. Eeuwige dankbaarheid van de vereniging!

Lidmaatschap

Je gaat een lidmaatschap aan voor 1 jaar, lopend van 1 januari t/m 31 december. Beëindiging van het lidmaatschap kan door minimaal een maand voorafgaande aan het nieuwe kalenderjaar een mail te sturen naar sponsorcommissie@evv-elburg.nl. Zolang er van een lid geen opzegging wordt ontvangen, wordt het lidmaatschap verlengd.

Je kunt lid worden door onderstaande (online) formulier in te vullen. Je kunt echter ook de onderstaande download gebruiken om een uitgeprint exemplaar in te leveren bij de sponsorcommissie.

Inschrijfformulier Club van 50
3 januari 2018

Inschrijfformulier Club van 50

Online inschrijfformulier