29 december OliebollenMixToernooi EVV


Donderdag 29 december is het weer zo ver. Dan sluit EVV het jaar 2005 af en wordt het jaarlijks terugkerende oliebollenmixtoernooi gehouden. Alle senioren, recreanten en A-jeugd kunnen meedoen aan dit toernooi. Inschrijven via de lijst die is uitgereikt aan de aanvoerders van elk team of even bellen met Joop Zandbergen tel nr 0525684139 of René Baanders tel nr 0525682546. De inschrijving sluit op 15 december en na deze datum zullen Joop en René de teamindeling maken, waarna deze op de website van EVV bekend zal worden gemaakt.

Tijdens dit mixtoernooi wordt ook weer een grote verloting gehouden en de hoofdprijs is dit jaar een mountainbike. De prijzenpot zal verder bestaan o.a. uit: digitale camera, bloemenprijzen, boodschappenpakketten, vlees-en visschotels en kadobonnen. We streven ernaar om ongeveer 20 prijzen te verloten en iedereen heeft dus kans om met één van deze geweldige prijzen naar huis te gaan. De loten kosten 1 voor € 1,00; 3 voor € 2,00; 8 voor € 5,00 en 18 voor € 10,00.

Doe allemaal mee aan het oliebollenmixtoernooi en de grote verloting want dit soort avonden moet de al hechte verenigingsband verstevigen en het plezier in de volleybalsport vergroten.

Contact opnemen met de webmaster

29 december Oliebollenmixtoernooi EVV


Donderdag 29 december sluit EVV het jaar 2005 af middels het overbekende Oliebollenmixtoernooi. Dit toernooi staat bekend om zijn gezelligheid zowel tijdens als na de wedstrijden. René Baanders, één van de iniatiefnemers voor dit evenement, stelt teams samen uit competitie en recreatief spelende leden, aangevuld met de A-jeugd, trainers en verenigingsleden. Ook de sponsoren van EVV kunnen, indien zij dit willen, meedoen aan dit prachtige volleybalfeestje.
 
Tijdens deze volleybalhappening staat het volleybal op de 2e plaats en heeft dit toernooi als doel de saamhorigheid binnen de volleybalvereniging verder te verbeteren. Tijdens dit toernooi zal door de activiteitencommissie van EVV de jaarlijkse grote verloting worden gehouden met dit jaar als als hoofdprijs een prachtige Mountainbike die beschikbaar wordt gesteld door KGS uit Elburg. De activiteitencommissie zorgt er ook voor dat er na afloop van het volleybalgebeuren een hartig hapje wordt geserveerd.
 
Binnenkort krijgen de aanvoeders van de teams een inschrijfformulier door René Baanders uitgereikt en hierop kan elk team aantekenen wie er allemaal meedoen aan dit gezellige Oliebollenmixtoernooi. Ook verenigingsleden en sponsoren kunnen zich aanmelden bij René Baanders, tel. nr. 0525-682546 of per e-mail a.baanders@chello.nl of bij Joop Zandbergen tel nr 0525-684139. Deze aanmeldingen moeten uiterlijk binnen zijn voor 15 december 2005 want na deze datum gaat René Baanders de teams indelen en een wedstrijdprogramma maken.
 
De wedstrijdleiding op deze avond is in handen van onze voorzitter Arie Zwijnenburg. Kortom doe allemaal mee en met elkaar breien wij een gezellig einde aan het volleybaljaar 2005.
Contact opnemen met de webmaster