INSCHRIJVEN Neem je Vriendje mee volleybaltoernooi


 

 

Hallo iedereen,

 

Het hele jaar door is er volleybal voor iedereen. Naast training en wedstrijden zijn er namelijk ook nog een aantal toernooien zoals het basisscholentoernooi, het oliebollentoernooi en het nieuwjaarstoernooi. Dat betekent voor de mini’s en senioren genoeg te doen. Voor degenen die, zoals jullie, in de jeugd spelen is dat veel te weinig. Daarom willen wij dit jaar starten met het organiseren van een speciaal toernooi, speciaal voor de c-, b- en a-jeugd.

Het leuke aan dit toernooi is dat het niet alleen voor jullie is, maar dat jullie zoveel vriendjes mee mogen nemen als jullie willen, plezier voor iedereen dus en niet alleen de volleyballers!

 

De bedoeling van het toernooi is dat de c-jeugd tegen elkaar speelt en de b- en a-jeugd tegen elkaar spelen. Dit zou de eerste maandag van de krokusvakantie, dus 19 februari 2007. Het is meteen de hele dag. De c’s spelen in de ochtend en voor de b’s en a’s hebben wij de hele middag gereserveerd. Natuurlijk worden jij en je vriendje niet uit elkaar gehaald, maar mogen jullie samen in een team spelen. Misschien kun je zelfs wel een heel eigen team maken!

 

Verdere informatie volgt natuurlijk zo snel mogelijk, wanneer we er meer over weten.

Wel zouden we graag willen weten wie er geïnteresseerd is om mee te doen en hoeveel vriendjes je denkt mee te kunnen nemen. Dan weten wij met hoeveel wij ongeveer rekening moeten houden.

 

Vind je het leuk om samen met je vrienden een dagje te volleyballen, geef je dan snel op. Dat kan door het onderstaande strookje in te vullen en in te leveren bij de bar in ’t Huiken. Je kunt het ook aan Antina van Boven geven of Bertus Wijnne.

Als je ons niet ziet, of je mailt liever, dan kan dat ook: itz_antina@hotmail.com of b.wynne@chello.nl

Contact opnemen met de webmaster