Oliebollentoernooi: dinsdag 30 december


Beste volleybalvrienden!!!!

Afgelopen maand tijdens de algemene leden vergadering hebben wij ons aangeboden om EVV te helpen bij het organiseren van alle toernooien en in de toernooi commissie plaats te nemen. De toernooicommissie zal vanaf heden uit de volgende personen bestaan: Stephanie Hayder, Marloes Prins, Heidi Nagelhout, Jarissa Smit en Herjan de Groot. We zullen ons uiterste best doen om alle toernooien tot een succes te maken!!!

We lopen richting het eind van het jaar en zoals elk jaar staat ons jaarlijkse oliebollenmix toernooi voor de deur. Dit jaar wordt deze gehouden op dinsdag 30 december vanaf 19.00 uur in `t Huiken. Noteer dit dus in je agenda!!!!
In de week van 1 – 6 december zullen wij bij elk team inventariseren wie er mee wil doen aan dit toernooi.
Naast de leden van EVV vanaf 16 jaar mag ieder lid vanaf 16 jaar ook 1 introducé meenemen die ook minimaal 16 jaar is. Uiteraard horen we tijdens de inventarisatie tussen 1 en 6 december ook of er een introducé meedoet en zo ja wie dat dan is, zodat we op tijd met de teamindelingen aan de slag kunnen gaan!! Tevens zijn oud-leden en sponsoren van harte welkom, deze zullen door bestuur en sponsorcommissie uitgenodigd worden.

mvg toernooi commissie EVV

Contact opnemen met de webmaster