Mini’s EVV 1, 2 keer winterkampioen!


Jurjan, Karel, Rafael, Robert en Joost zijn tijdens de 1e competitiehelft kampioen geworden.
Tijdens de competitie wisten ze alle andere teams uit de competitie achter zich te laten!

EVV 1 speelt niveau 6, wat daarmee het hoogste niveau is bij het CMV. Niet alleen bij het gewone CMV wisten ze kampioen te worden, ook bij smashbal wisten ze de eerste plek te pakken! Smashbal is een spel waarbij het smashen centraal staat en wat sinds dit seizoen voor het eerst in de competitie is meegenomen. Ook hebben de meeste jongens een niveau overgeslagen, wat deze prestatie extra bijzonder maakt.

Samen hebben ze ervoor gezorgd dat ze bovenaan in de competitie zijn geëindigd. Iedereen had zijn verschillende kwaliteiten. Zo konden Jurjan en Karel goed en hard smashen, sommige tegenstanders doken zelfs weg voor de bal omdat deze twee jongens zo hard smashten! Rafael en Joost konden erg goed bovenhands opslaan, waardoor ze het de tegenstander het heel erg moeilijk maakten. Door de zuivere passes van Robert kon de spelverdeler mooie set-ups geven aan de aanvaller.

Als beloning voor hun harde werken, krijgen ze na de winterstop tijdens het eerst volgende toernooi patat en drinken. Verder worden ze bij de gemeente gehuldigd voor hun kampioenschap en mogen ze, net als de andere kampioenen op de platte feestkar door Elburg mee!

Mini’s EVV Kampioen niveau 6 !!

Jongens, top gedaan en ga zo door

Door: Pim Kambeel

Contact opnemen met de webmaster