Meisjes-C2, C3 en C4 enthousiast van start


Zaterdag 27 september was het dan eindelijk zover. De eerste echte competitiewedstrijd voor de drie nieuwe meisjesteams C2, C3 en C4. Er was hard voor getraind en alle meiden waren dan ook van plan om dat in hun eerste wedstrijd goed te laten zien. Gestoken in een nieuw tenue, aangemoedigd door enthousiast publiek en onder leiding van drie supergemotiveerde coaches Rianne, Miquet en Albertine, floten om 11:00 uur de scheidsrechters vrijwel gelijktijdig voor het begin van de wedstrijden.

Er werd hard geknokt, want van te voren waren alle meisjes het er mee eens dat het belangrijk was om goed te spelen en vooral je best te (blijven) doen. Al zouden we de wedstrijd nu misschien nog niet winnen, het waren immers ervaren tegenstanders en wij speelden onze eerste wedstrijd, we zouden nooit (!) als “losers” van het veld gaan. Alhoewel alle meiden toch heel erg hun best deden, de tegenstand bleek net iets te groot en konden we geen enkele set als eerste de 25e punt op het score bord laten zien.

Toch was het erg spannend en hebben de speelsters en vooral de ouders op de tribune enorm genoten. Meiden, jullie deden het echt fantastisch hoor! We hebben er ook allemaal heel veel van geleerd en zullen de komende weken extra hard gaan trainen, want de volgende wedstrijden zullen we eens wat anders laten zien…

Contact opnemen met de webmaster