EVV jeugd scoort bij Boni-actie


V20131004_163504.jpgrijdagavond lag er een heus beachvolleybalveld (maar dan zonder zand…) op de stoep van winkelcentrum De Vrijheid. De EVV-jeugd vestigde daarmee de aandacht op de Boni Spaaractie, waarbij na aankoop van boodschappen munten kunnen worden toegedeeld aan een plaatselijke sportclub. Winkelend publiek dat bij de Boni had geshopt kreeg de kans om hun volleybalkunsten te laten zien. Door een service precies in een hoepel te mikken, waren leuke prijzen te verdienen. Boni-bedrijfsleider Bertrand Bruinewoud nam de eerste opslag voor zijn rekening. En merkte dat dat nog niet zo eenvoudig is… 

20131004_200715.jpgDe EVV-spelers (meisjes A en jongens B) spoedden zich vervolgens naar de Boni om mensen uit te nodigen. En natuurlijk te vragen om hun muntje in de juiste (blauwe) buis te deponeren. En dat hebben ze goed gedaan, want de EVV-buis begint al aardig gevuld te raken. Maar er kan altijd meer bij natuurlijk! Dus als je de weekendboodschappen nog moet doen, haast je naar de Boni en gooi de verkregen muntjes in de juiste buis!! Weekendboodschappen al binnen? Geen nood, de actie loopt nog tot 26 november a.s. 
Over twee weken is er weer een delegatie van de EVV-jeugd bij de Boni om Elburg te leren opslaan. En om de EVV-buis bommetjevol te krijgen. Voor nu, dank aan de jongens en meiden voor hun inzet. En natuurlijk aan Joop Zandbergen, zonder wiens hulp geen enkel beachvolleybalnet in Elburg netjes opgezet kan worden.
Contact opnemen met de webmaster