30 december Oliebollenmixtoernooi


Beste volleybalvrienden!!!

Nog even en dan is het zover….. U zal wel denken oud&nieuw! Dat klopt ook, maar dat bedoelen wij niet! We hebben het over ons prachtige oliebollentoernooi! Vanaf het nieuwe jaar kijkt natuurlijk iedereen weer uit naar dit prachtige feest tussen kerst en oud&nieuw. Nog een paar nachten slapen voordat het zover is.

Het toernooischema en de teamindelingen zijn nagenoeg rond. De eerste wedstrijden beginnen op dinsdag 30 december om 19.00 uur, uiterlijk tien minuten voor aanvang verwachten wij jullie omgekleed in de sportzalen. Daar kunnen jullie het toernooischema vinden en de teamindelingen. Dit jaar zijn we in 15 teams van elk 6-7 personen verdeeld.

De organisatie ligt dit jaar in handen van onze nieuw opgezette toernooicommissie. De activiteiten commissie i.c.m. de sponsorcommissie zal de verloting op zich gaan nemen. Naast de volleybalwedstrijden tijdens het toernooi zijn er ook een aantal andere activiteiten waar de teams aan zullen deelnemen. Deze activiteiten (ze zijn nog geheim, maar neem een droog setje kleding mee en laat brillen, horloges, oorbellen en piercings thuis…) vinden plaats in de zitkuil van ‘t Huiken. Naast het lachen gieren brullen tijdens deze activiteiten krijgt het winnende team natuurlijk een mooie prijs, net als de winnaar van het oliebollentoernooi!!!

Voor degene die niet mee zal doen, jullie komen toch wel kijken naar dit spektakel!!!

Contact opnemen met de webmaster