Loopladders, zetpillen en stijve nekken


Nou Henoch…..

Slecht nieuws vanaf deze kant?;
Daar stond je dan in Vaassen, het was spannend en ook best fijn.
Maar zoals bij elke wedstrijd, kan er maar 1 de winnaar zijn…
We laten ons niet kennen, we gaan gewoon maar door,
want wie niet tegen z’n verlies kan…. die is maar zielig hoor?

Tot zover het wedstrijd verslag van mijn kant (ik was er helaas niet bij, dus ik kan er niet meer van maken?) Ik werd wel gemist…buiten dan?

peuk

Aan de voorbereiding kan het niet liggen, want vol goede moed gingen wij dinsdagavond richting ‘t Huiken. Wij kregen namelijk een heel “prettig” appje van onze trainert;

“Dames willen jullie vnvd bij de training 20 pilonnen, 6 stokken, 2 kasten (liggen allen in de twee bergingen) klaar zetten. Graag ook de twee loopladders die liggen in de ballenbak/kar vd mini’s”

Je snapt dat ik al snel doorhad, wat het idee van onze trainert was… PIETENGYM! Ik zit daar natuurlijk midden in op mijn werk, dus je houd mij niet zomaar voor de gek? toch leuk, sinds hij een dochtertje heeft, is hij veel meer bezig met dit soort dingen, zo lief. ???

pietengym

Maar tot mijn grote schrik, was dit niet het geval, maar waren deze attributen nodig om te springen… Hoog springen.( Even tussen ons, ik ben niet echt een geboren “kangoeroe”?) Het angstzweet brak me uit en ik baalde even dat mijn blessure (mijn stijve nek) over was… Nou ja, nadat ik een keer of 3/4 de stokken van de pionnen afsprong, was ik er ook wel klaar mee, pfff? ‘s Avonds na trainen bleek dat ik niet de enige was, die een “baalavond” had. Buiten onder het genot van een ?, stond een vriendelijke Meulezanger, hij had cd opnames gehad, maar het ging niet zo lekker. Zijn accordeon en hij waren een half jaar gescheiden geweest, dus het ging alles behalve vlekkeloos. Voordat de beste man in snikken uitbarstte kon ik hem gelukkig troosten door te zeggen dat “ze het er wel uit zouden knippen?”

En dan zaterdag, de jaarlijkse “snertdag”?, altijd gezellig. Helaas was de trainert ziek, wij ontvingen volgend appje;

“He dames jullie vast druk aant snert lopen. Ik lig nu met koorts op bed. Nu zetpil erin en hoop dat ik straks fit genoeg ben.”

Toch een fijn idee, die zetpil ?…… Ik wil nog wel ff tegen Herjan zeggen; pssst er bestaat ook gewoon paracetamol….?
Wij mochten aan de haven en in de stad, de snert slijten, dat ging best voorspoedig, als de deur open werd gedaan werd er zowaar een bakkie en soms zelfs een doos vol verkocht. Bakfiets vd Hema erbij en gaaaaan. (Zelfs een bakkie aan een “blauw-witter” verkocht, ik zeg top?)

En nu? Ik zit nu weer met een stijve, pijnlijke nek op de bank?. Gisteren om 20.30 nog naar de fysio, waarschijnlijk een “i-pad nek” was de conclusie…. Dus het advies is voorlopig geen facebook, wordfeud, mail, en zelf niet meer surfen. (Kan ik gelijk afkicken van mijn koopverslaving dus ik zeg; win win situatie?) Gekheid natuurlijk maar ik denk geen volleybal meer voor mij in 2015?

Fijne pakjesavond allemaal!
Enne…
Schijnt de maan door het raam?
Dan heb je de gordijnen niet goed dicht gedaan!??

Groetjes Marieke

Contact opnemen met de webmaster