Dames 2 verliest ondanks prima blok(jes)


Henoch toppert,

Wat een fijn begin zul je wel denken, waarom topper?? Nou ik zag toch een flitsende foto voorbij komen (RED: in verband met auteursrechten en privacy-wetgeving kan deze afbeelding helaas niet geplaatst worden) Goeie actie???? en zelfs weer de hele wedstrijd gewonnen, ik kijk uit naar je stukje?

Vanaf deze kant, helaas weer slecht nieuws? het was zeker een mooie pot. Alweer bijna een week geleden op een doordeweekse dinsdag. Voor de wedstrijd een goed gesprek met de scheids, ik ben volledig op de hoogte van zijn volleybal verleden vanaf zijn 7de, pffff, maar ja je weet nooit waar het goed voor is?. Ik had eerste rang, namelijk achter de teltafel beneden, dat was alweer lang geleden en ik moet toegeven, dat het behoorlijk spannend is om toe te kijken. Het ging ook gelijk op, maar we trokken toch steeds aan het kortste eind, helaas.? Ze waren ook best goed, nummer 5 beukte er vrolijk op los, vanachter elke lijn (opslaglijn, 3meterlijn, bij het net pfff) Maar tjonge wat een scheids, hij was enorm precies en was zelfs zo precies dat hij dingen zag die er helemaal niet waren, schermen, netfouten, technische fouten, coaches die te dichtbij stonden etc (gelukkig van 2 kanten) Wel grappig om te vermelden dat de Efteling waarschijnlijk gesloten was, want langnek/lange jan was aan het coachen bij de tegenpartij?

langnek
Nog bedankt voor alle support, ook namens mijn buren:  “Was er gisteren een volleybalwedstrijd? Ik hoorde nogal lawaai vanuit het Huiken, toen ik er met de hond langs liep…” Voor degenen die er niet bij waren; iets met blokjes, tribune en Evert Jan Beelen?. Toen de scheids even van de bok(? haha…) afging, om wat begrip te vragen voor de met hoofdpijn huilende speelster van SVS, werd daar gehoor aangegeven. Maria ( met de naderende Kerst denkt iedereen aan een lieve, zorgzame, rustige vrouw, dit was even het tegenovergestelde..) werd daar behoorlijk boos over? (wij speelden net lekker door de support vanaf de tribune). Gelukkig was ze niet lang boos en konden we na de wedstrijd  toch nog genieten van de lekkere chocoladeletter en het bijhorende prachtige gedicht, waarvoor dank Marloes?
gedicht
Ik ga morgen weer ff langs mijn vrolijke vrienden van de Fysio (FRIX ?). Echt aan te raden hoor, half EVV is er al onder behandeling, je kan zelfs samen afspreken en ja ze lezen de columns  dus praten gezellig mee, ik hoorde zelfs dat ze meedoen met het olliebollentoernooi??

Zet ‘m op zaterdag tegen Lycurgus, doe mijn vriend Ronald de groeten??
Marieke

Contact opnemen met de webmaster