D2 praat van zich af


Henoch,
toch wat zwakjes hoor….. (€2 ?)

Ik ben best een beetje teleurgesteld, geen verslag van Lycurgus?  Dat is voor mij altijd de wedstrijd waar ik het hele jaar naar uitkijk? (nou ja ik heb een rijke fantasie?).
Ik moet eerlijk bekennen, ik mis ook een paar wedstrijdverslagen…. (Gelukkig geen boete van €2 per wedstrijd, want €4 is toch een half pakje sigaretten, 2 biertjes, 5 liter melk, 4 kilo appels, 3 zakken Lays paprika XXL?)
Onze 1ste 4-0 nederlaag is inmiddels een feit?. Tja het doet even pijn, maar als je het maar veel en vaak analyseert, verwerk je het toch best goed. Wij zijn uiteindelijk vrouwen dus praten is onze hobby (tenminste die van mij wel?). Een paar dingen die er uit de vele analyses naar voren komen zijn:
? soms is de tegenstander beter
?soms zijn wij niet op ons best
?soms gaat het niet vanzelf
?soms is het prettig voor de verdediging als het blok sluit
?soms is het fijn voor de punten als de opslag goed gaat
Uiteindelijk is het een spelletje en was iedereen na pak ‘m beet 27 minuten weer helemaal happy de peppy

Gisteren weer lekker getraind, dus zaterdag gaan wij er weer volle bak tegen aan, vraag me niet tegen wie, voorbereiding is niet mijn beste kant?
Gezellig trouwens hè, het oliebollentoernooi, voor mijn gevoel heb je uren aan het rad staan draaien, je zou er blessures van oplopen? Het is alweer even geleden, maar zoals ze dan zeggen, gelukkig hebben we de foto’s nog:

fotohm

Groettiessss Marieke

Contact opnemen met de webmaster