Afsluiting CMV!


Afgelopen zaterdag hebben wij met de CMV-jeugd onze afsluiting gehad. Normaal gesproken gaan we ieder jaar op kamp, maar dat kon natuurlijk vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan. Toch hebben wij een gezellige middag gehad, met bijna 50 kinderen sloten wij het seizoen af met diverse spellen. We hadden er mooi weer bij, dus we hebben het een en ander met water kunnen doen!

In kleine groepjes hebben 8 teams gestreden om zoveel mogelijk edelstenen te behalen. Van waterslagbal en spons doorgeven en van zaklopen tot een buikschuifbaan-race, de kinderen waren van alle markten thuis! Na de spellenronde hebben we ook nog gevolleybald met elkaar. Aan het eind van de dag kwam uiteindelijk team 5, de groep onder leiding van Lucas, als winnaars uit de bus!

We kijken terug op een geslaagde afsluiting, maar natuurlijk hopen we volgend jaar weer op kamp te kunnen met de CMV’ers!

We mogen nog twee weken doortrainen en daarna is het vakantie. We wensen alle kinderen, ouders en natuurlijk ook alle andere leden van EVV alvast een fijne zomer toe!

Namens de cmv-trainers

Contact opnemen met de webmaster