Alle CMV teams halen podiumplaats!


Op zaterdag 14 December heeft het laatste toernooi plaatsgevonden voor de CMV’ers van EVV. Als vereniging kunnen we trots zijn op de prestaties van onze jongste leden. Alle 11 de teams van EVV hebben namelijk een podiumplaats weten te bemachtigen! Een unieke prestatie!

De teams namen plaats op het podium en werden gehuldigd/toegejuicht door alle andere teams en toeschouwers in de zaal. De nummers 1 kregen een medaille. De nummers 2 en 3 hebben een certificaat gekregen voor hun prestatie!

Team N41 wist al een tijdje dat ze kampioen waren, al na het één na laatste toernooi wisten de meiden hun kampioenschap veilig te stellen. De jongens van N51 moesten tot het eind van het seizoen aan de bak, bij het laatste toernooi konden ook zij hun kampioenschap veilig te stellen!

’s Middags zijn de teams N61 en N62 nog aan de bak gegaan in Elburg. N62 kon kampioen worden, maar dan moesten ze wel 3 punten pakken. En dat lukte! De meiden hebben goed gespeeld en zijn er met het kampioenschap in de topklasse vandoor gegaan!

Podiumplaatsen 1e helft seizoen 2019-2020

1e plaats: EVV N41, EVV N51, EVV N62
2e plaats: EVV N43, EVV N52, EVV N63, EVV N64
3e plaats: EVV N31, EVV N32, EVV N42, EVV N61

Na de kerstvakantie hopen we weer een mooie, sportieve, tweede helft tegemoet te gaan. Via deze weg wil ik ook alle ouders en begeleiders bedanken voor hun inzet de eerste helft. 

Wij wensen alle cmv’ers, ouders en andere leden alvast een fijne kerstvakantie toe!

Sportieve groet,
Namens de mini-leiding,

Pim Kambeel

 

Contact opnemen met de webmaster