Beker Perikelen..


Hoi Marieke,

Vanwege de steeds verdere inperking op de journalistieke vrijheden, (onder andere door externe financiële sancties) Hier een gekuiste versie van de beker wedstrijden van afgelopen weekend.

Wedstrijd 1 Dio Bedum (Topdivisie) tegen Bultman Hartholt EVV (1e Divisie) 1-3 winst Elburg! Vanwege de mogelijke sancties zal ik hier verder niets over vermelden, behalve dat de coach (van den Brink red.) zelf aangaf dat hij lekker gecoacht had.

De tweede wedstrijd mochten de mannen uit Elburg aantreden tegen het talententeam van Dynamo. De gemiddelde leeftijd van de gehele Apeldoornse ploeg werd gecompenseerd door 1 enkele speler van ons. I.v.m. de AGV mag ik die ook niet noemen zonder toestemming. Deze specifieke speler maakte trouwens enige malen zijn opwachting in het team. Hij verbijsterde de 2e scheidsrechter door aan te geven dat Elburg het opgaf! (Zijn manier om een eigen wissel aan te vragen.) Voor de oplettende toeschouwer viel er voldoende te genieten in en buiten het veld. De reservisten voerden een klassieke uitvoering van “De Notenkraker” op. De mannen in het veld deden een wedstrijdje wie is het eerst bij de 1e scheidsrechter. Nubbie won dit glansrijk (zie video), maar die had ook een jaar specifiek getraind hierop. De Fysio verwacht binnenkort wel de ingelijste gele kaart als trofee natuurlijk.

Het verloop van deze wedstrijd was uiteindelijk ook positief voor de Elburgers. 3-0 winst. Hierdoor zitten we vol spanning te kijken naar de bekerloting die vrijdag 1 november plaats zal vinden. Coach van de Brink zal de mannen echter proberen scherp te krijgen voor de volgende competitie wedstrijd. Aanstaande zaterdag 2 november spelen we thuis tegen Sovoco. De wedstrijd begint om 18.30, ik zal een plaatsje voor je reserveren Marieke!

Nagekomen bericht van de sponsor commissie: Voor onze Heren 1 zijn we op zoek naar sponsoren die onze voorbereidende Europacup reisjes willen bekostigen. H1 neemt de zaken serieus op dit jaar en gaat er vol voor! Edskes is de potentiele Poolse tegenstanders aan het bekijken, Muller gaat de potentiele Peruaanse tegenstanders bekijken. Ook zoeken we nog docenten voor topografie les!

Contact opnemen met de webmaster