Bekerspektakel Heren 1 op 6 december


Via twee bekerrondes heeft Heren 1 zich als enige tweede divisie ploeg weten te plaatsen voor de derde ronde van het toernooi om de nationale volleybalbeker. Deze derde ronde vindt plaats via vijf vierkampen. Op 6 december is EVV gastheer van één van die vierkampen, waaraan naast EVV louter ploegen meedoen uit de Topdivisie, het op één na hoogste niveau van Nederland.

Omdat sporthal ’t Huiken op 6 december niet beschikbaar is, speelt EVV voor de gelegenheid in MFC Aperloo in ’t Harde (Stadsweg 27, ’t Harde). Daar ontvangen we de ploegen van Peelpush (Meijel), Dynamo 2 (Apeldoorn) en VoCASA (Nijmegen), de huidige nummers 3, 4 en 9 van de Topdivisie.

Door de inzet van het organisatiecomité en met jeugdleden van EVV als ballenrollers en ‘quickmoppers’ wordt MFC Aperloo omgetoverd tot een heuse topsporthal, waarin EVV alle zeilen bij zal moeten zetten om zich te kwalificeren voor de achtste finale van de nationale beker. Alleen de winnaar van de vierkamp gaat namelijk door. Om 13.30 uur speelt EVV de eerste wedstrijd tegen het Limburgse Peelpush, tegelijkertijd kruisen Dynamo en VoCASA de degens. Om 15.30 uur volgen de wedstrijden EVV-VoCASA en Dynamo-Peelpush. Om 17.30u sluit EVV af tegen Dynamo en treft Peelpush VoCASA.

Het is duidelijk dat Heren 1 alle steun kan gebruiken. Dus ben je na de snertactie vol adrenaline? Kom naar ‘t Harde en schreeuw ons naar een goed resultaat.

 

Contact opnemen met de webmaster