BUITENLANDSE TRIPJES??!!


Hoi Marieke, 

 

Hoe gaat het eigenlijk met jou?  

Hierbij weer een update van de mannen van Bultman Hartholt Heren 1. Afgelopen zaterdag hebben we een potje gespeeld tegen CSV uit Zwolle. 3-1 gewonnen (dat wist je al natuurlijk) maar wat is er allemaal gebeurd? Zowel in de beker als in de competitie (zowel uit als thuis) zijn we nu ongeslagen. (We denken aan een vroegtijdig pensioen.) 

Onze Nestor (Henoch) had zaterdag al een voorschot genomen door een weekje in het buitenland te pakken. De naïeve lezer, zegt dan: “Terecht, werkt hard, veel aan zijn hoofd! Ontspannen is goed voor hem!” Wij weten echter beter. De komende tijd zal dhr. Snuif vaker afwezig zijn, omdat wij als cupfighter goed voorbereid willen zijn op een evt. Europees avontuur. Snuif heeft een imposant lijstjklaar staan en komt de komende tijd zeker aan zijn airmiles. Bij de komende ledenvergadering (14 oktober) verwachten wij ook zeker vragen over een aantal budget overschrijdingen. Onze financiële man Henrico Kroes (tegenwoordig ook bekend van dancing with the studs) blijft echter ijzig kalm. 

Zoals beloofd ook wat over onze nieuwe aanwinsten: Het zijn 5 prachtige nieuwe ballen waar we de materiaalcommissie en het bestuur hartelijk voor willen danken. Daarnaast zijn Lammie en Tank aan komen lopen. Lammie woont in Zwolle, houdt van duidelijkheid en geen geouwehoer voor de wedstrijd. Tank woont in Nunspeet, test de accommodatie zo nu en dan en is groot afnemer van de trainingsshirts. De beide mannen hebben reeds een “ warm” welkom gehad van de overige spelers. Deze geste namen zij als mannen in ontvangst en ook voor Lammie is er nu een hoop duidelijkTank hield er zelfs warme gevoelens aan over liet hij ons weten. 

Speciale vermelding is voor het publiek! In grote getalen kwamen jullie en bleven jullie zitten toen Tank even de vloer aan het testen was! Chapeau! Ook toen wij als stelletje prutsers de 2e set aan Zwolle gaven bleven jullie ons aanmoedigen. En er was zelf één zeer grote fan die zelfs de mannen trakteerde op versnaperingen in de kantine. Volleybal had weer gewonnen en Elburg ook! 

Contact opnemen met de webmaster