Corona protocol ‘t Huiken / EVV


Nu de start van de competitie aanstaande is willen we graag het Corona protocol (versie 020920) zoals dat nu van kracht is in ’t Huiken met je delen.

Klik op deze link Corona protocol, of ga via het menu Vereniging – Downloads naar de download “Corona protocol ‘t Huiken / EVV”.

Lees het protocol goed en wij rekenen op je medewerking in deze. Het is voor éénieder belangrijk dat de regels nageleefd worden, hoe lastig en vervelend dat soms ook is. Het protocol is opgesteld in overleg met de gemeente Elburg.

 

Algemeen :

  • Tijdens wedstrijddagen zijn de kleedkamers niet in gebruik voor alle bezoekende en EVV-sporters. Alle sporters kleden zich thuis om en douchen thuis. Er geldt één uitzondering: wedstrijden van H1-> Daar deze wedstrijd op zich staand is qua tijd, zullen de 4 kleedkamers toegewezen worden voor EVV H1 en de tegenstander. Op deze wijze kunnen we 8 personen per kleedkamer toewijzen.
  • Daar er gedurende dag regelmatig 60 mensen in de sporthal rondlopen is besloten geen publiek toe te staan bij de wedstrijden van EVV tot 19.00 uur. Er geldt één uitzondering: ouders van jeugdleden van bezoekende verenigingen, die meekomen als bestuurder van een auto, mogen plaatsnemen op de tribune. Natuurlijk op 1,5 meter van elkaar.

 

  • Voor wedstrijden van H1 geldt een verplichte inschrijving. ( zie elders op de website EVV )
  • Helaas is het niet mogelijk bezoekers van uitspelende Topdivisie teams te ontvangen.

 

Daarnaast zijn er enkele specifieke EVV-regels.

  1. Vervoer uitwedstrijden: advies is om mondkapjes te dragen. Alleen CMV-spelers zijn uitgezonderd;
  2. Na de training worden de ballen gereinigd, zodat de eigen ballentas al ontsmet is voor de wedstrijd. Voor de 1etraining na de wedstrijd moeten de eigen ballentas opnieuw gereinigd worden;
  3. De trainer bepaalt in overleg met het team/ouders of er centraal gewassen wordt of dat elke speler zelf zijn of haar shirt wast;
  4. Elk team moet voor zijn uitwedstrijd controleren wat de Corona regels zijn, in de locatie waar gespeeld wordt. Het kan overal anders zijn;
  5. Voor iedere wedstrijd zal de trainer/coach thuis het DWF al moeten invullen.

 

Het bestuur van EVV wenst iedereen een mooie en sportieve competitie en vooral:  blijf gezond.

 

 

Koos Held

Secretaris Bultman-Hartholt

Contact opnemen met de webmaster