D1 en H1 samen naar het kookpunt…


DSC_0905.JPGOp donderdag 2 januari trainen de eerste teams van EVV niet. Hiervoor in de plaats hebben ze van hun coaches
Peter Gaillard en Kay Bosscha een wel heel speciale teamopdracht gekregen. Alle
teamleden moeten samen een driegangendiner organiseren. Alles moeten ze zelf
regelen: samenstelling menu, doen van de inkopen, maken van de tafelindeling en
het bereiden van dit driegangenmenu. De dames en heren van EVV worden verdeeld
over een drietal groepen en elke groep is verantwoordelijk voor het voor-, hoofd-
of nagerecht. Deze culinaire avond wordt gehouden in café restaurant De
Vischmarkt gelegen in het centrum van ons mooie pittoreske stadje. De
eigenaar/kok Gerrit de Ruijter zal de teamleden van EVV met raad en daad bijstaan
in de keuken en hen voorzien van handige tips en eventueel een helpende hand.
Het bestuur van EVV is door de spelers uitgenodigd om te genieten van hun 
kookkunsten. De avond begint om 18.00 uur en het is op dit moment nog
onduidelijk hoe laat de avond is afgelopen. De trainers en het bestuur hebben
grote verwachtingen van de kookkunsten van de spelers van EVV en misschien
bevindt zich onder hen wel een toekomstige winnaar van een Michelin Ster 

Contact opnemen met de webmaster