D1 strijdend ten onder

Na een opnieuw  een
onrustige week (hoe kan het ook anders ) vertrokken we naar Elst. Lekker op tijd kwamen we in Elst aan en dronken we een  drankje in het zwembad.

1_IMG_3878.JPGHalf 4 de zaal in en beginnen aan de wedstrijd. De opdracht voor deze wedstrijd was duidelijk sfeer en
plezier moesten  centraal staan deze
wedstrijd. Als snel  werd
duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou worden tussen 2 gelijkwaardige
ploegen. De eerste set verloren we met 25-23 waarbij ik moet
aantekenen dat er twee beslissingen van de scheids waren die
eigenlijk onze kant op hadden moeten gaan. Geen excuus maar een constatering. Met een beetje geluk…….

Maar goed "geluk dwing je af" zegt men. Dus met dezelfde 7
het veld in. Nu iets meer je eigen kansen benutten en inderdaad  met 27-25 winst ging de 2de set
naar EVV. Dit kwam met name door aantal goed reddingen in het achterveld en een aantal goedlopende aanvallen. De 3de en de 4de set  verloren we niet omdat de tegenstander veel beter was,  maar omdat
we zelf teveel  foutjes maakten (20-25,14-25). Een ding werd wel duidelijk in Elst: Dames 1 kan zeker
wel strijd leveren en met de sfeer zit het ook wel goed. De volgende keer de foutenlast iets naar beneden, dan komt
het resultaat vanzelf. Bedankt voor de inzet en strijdlust.

Ondanks het resultaat een tevreden coach.