Dames 1 verslaat Zeewolde


Na een autorit te hebben gehad en te zijn beland in Zeewolde… hebben we ons mentaal klaar gemaakt voor een enerverende wedstrijd onder het genot van een bakje koffie of lekker warme thee. De sfeer zat er aan het begin al goed in. Het kon niet anders…  winnen was het doel! Ik weet niet wat het was: was de tegenpartij erg onder de indruk van ons aanvallend geweld of waren wij totaal niet onder de indruk van hun aanvallend (on)vermogen?!

De wedstrijd begon. De eerste set draaide vooral om de service en de slechte pass van de tegenpartij. De stand werd snel duidelijk en kwam op 7-25 te staan. Dus chapeau voor dames 1 E.V.V.! We gingen goed van start met de tweede set. Toch was er een moment dat er even een dipje was, waarbij we een aantal punten weg hebben gegeven door eigen fouten. We wonnen met 19-25. De derde set kwam Lorraine in het veld en liet haar mooie service weer even zien. Het leek wel of we toen door kregen dat Jesca en Alise niet mee waren en we even uit onze concentratie waren. Toch kwam er plots weer een ommekeer in de set en hebben we het heft in handen genomen en de wedstrijd gepakt met 15-25. Aangezien er niet veel wissels waren, hebben we de laatste set zitten zwoegen en vechten met het team dat aan het spelen was. Bij 25-25 maakte Petra een mooi punt in de hoek, wel geplaatst en goed verdiend! Tja,  toen hoefde Martine maar één puntje er even in te hakken en de 4-0 zege werd een feit!

We kijken er al naar uit wat de komende wedstrijd zal gaan brengen, tegen de nummer twee (Apeldoorn dames 4) in onze competitie. Of we dan ook onze service in mogen zetten en in de aanval onze kwaliteiten mogen laten zien… Wie zal het zeggen. Ik ben er in ieder geval bij. Zo´n spannende wedstrijd zou ik niet willen missen!

Contact opnemen met de webmaster