Dames 1 wint opnieuw thuis!

Na het tegenvallende resultaat van afgelopen zaterdag waren we gebrand op een goed resultaat. Dat moest gebeuren tegen Alterno dames 4 die vorige week  een knappe
overwinning had geboekt tegen Devolco. De opdracht vooraf was duidelijk foutenlast omlaag, zelf
scoren. En blijven vechten.

1_IMG_3878.JPGDe eerste set starten we goed met Geke aan de opslag. We maken mooi verschil en moeten eigenlijk de  wedstrijd uitspelen. Maar in het midden van de set vergeten we te scoren en laten
we Alterno  terugkomen. Uiteindelijk
winnen we de set met 25-23. Lekker! De 2de set pakken we door  en winnen we deze met 25-19, waarbij met name Belinda erg belangrijk is door veel ballen (geldt
trouwens voor de hele wedstrijd ) binnen te rammen. 3de set: opnieuw starten we aardig, maar lopen we achter de feiten aan in de tweede helft van de set. Afspraken  kloppen niet meer, pass loopt niet, aanvallen maken we het niet af: 25-22 verlies.

Dan de  4de
set  maar. We lopen langzaam uit naar 20 -12 en zitten met ons hoofd al onder de douche. Alterno niet, die stonden nog gewoon op het veld en kwamen langzaam terug in de wedstrijd. Snel afdrogen het veld op en concentratie weer oppakken. Uiteindelijk lukt dat dan ook en winnen we de set met 25-22. Vier heel belangrijke punten! Aanvallend was  Belinda vandaag  heel belangrijk
en verdedigend Geke. Op naar de volgende overwinning!