Dames 1 won wel van Pauwervoll


Op donderdagavond 6 november vertrokken we richting Ermelo om het daar op te nemen tegen het eerste team van Pauwervoll. Na aankomst begonnen we de voorbereiding met wat drinken en een kabouter cupcakeje, dit ging er bij de meeste dames wel in.
Toen de warming-up erop zat begonnen we vol enthousiasme aan de eerste set, het liep alleen anders dan we hadden gehoopt. We konden de goede flow niet vinden en hadden moeite om de dames van Pauwervoll bij te houden, dit resulteerde in het verliezen van de eerste set met 20-25.  De tweede set kwamen we beter op gang maar het bleef moeizaam, gelukkig lukte het nu wel de set binnen te halen en wonnen met 25-21.
Eigenlijk modderde de wedstrijd zo door, er ging veel mis, konden elkaar niet vinden en werden er veel persoonlijke foutjes gemaakt. Maar ook bij Pauwervoll ging het niet lekker en liep de derde set gelijk op. Gelukkig konden we op de cruciale momenten toch scoren en wonnen we ook deze set op het nippertje met 26-24.
Een 5 setter wilden we er beslist niet van maken dus we haalden alles uit de kast om ook de vierde set naar ons toe te trekken, we hebben geknokt voor wat we waard waren in het veld, de dames aan de kant hebben alles gegeven om het team aan te moedigen en met elkaar hebben we ook de laatste set weten te winnen 25-18.
Ondanks dat we niet lekker in de wedstrijd zaten mogen we trots zijn dat we toch met 4 punten terug naar huis reden, einduitslag 3-1 voor EVV.

Contact opnemen met de webmaster