Dames 2 doet weer mee


‘We mogen weer wedstrijden spelen!’ Man, wat had dames 2 naar dit bericht uitgekeken. Inmiddels zijn we een maand verder en hebben we welgeteld één potje gespeeld…
Zaterdag 29 januari moesten we weer vroeg uit de veren want 10.15 uur aanwezig voor een bakkie en een wedstrijd tegen Dynamo. Met onze aanvoerster in de felroze verjaardagssokken, hoera! Wij hadden net één a twee trainingen in de benen, de meisjes uit Apeldoorn een stuk of tien meer. En dat was te merken. Hoewel we een vliegende start maakten konden we de eerste set toch niet binnenslepen en gingen ook set twee, drie en vier naar Dynamo. En dan was er ook weer blessureleed aan onze kant. Balen! Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zou je denken. Vijf coronabesmettingen bij de tegenstander, dus afgelast. Sommige mensen gaan wel heel ver om onder die roze verjaardagssokken uit te komen… Gelukkig was er ook goed nieuws. Een paar weken na haar kruisbandoperatie zat Marjolijn op een hometrainer! Wij zijn trots!
Na een quarantaine hier en een positieve test daar, wat jaloersmakende foto’s uit Curaçao en Oostenrijk en hilarische TikTok-filmpjes van een niet bij naam te noemen middenvrouw met blonde krullen, zou het vrijdagavond 11 februari eindelijk weer over volleybal gaan. Zou je denken. Want over die wedstrijd moest echter eerst een flink ei gelegd worden. Vakantiegangers, een geblesseerde, en dan ook nog een coronagevalletje en een positie…, uh, negatie… uh een test: na 286 appjes – we blijven een damesteam hè – moesten we toch afzeggen.
Maar zaterdag gaan we sowieso volleyballen hoor. Ondanks een zere teen, nog maar weer eens een ophokplicht van een van de kippetjes en een positie…, uh, negatie… uh een test. Stipt 11.30 uur starten we tegen Blok EVC. Iedereen is weer welkom! Tot dan!

Contact opnemen met de webmaster