Dames 3 mist upper en tosti’s


12 december mocht Dames 3 opnieuw aantreden in de welbekende groene shirtjes. Het was van te voren nogal een vraag of we wel met genoeg speelsters waren dus hadden we Elvira en Esmee meegevraagd. Ze realiseerden zich ineens dat ze toetsweek hadden en dus nog van alles moesten leren. Foutje, kan natuurlijk gebeuren. Maar we kwamen wel lichtelijk in de problemen! Toen Marina helaas moest afzeggen, zaten we met onze handen in het haar. Gelukkig wierp Daphne zich, na enig protest, op als reddende engel en besloot onze upper te worden, er werd dus hard getraind die woensdag!

Gelukkig kregen we op de dag zelf om 19:00 uur een appje van Marina, dat ze toch nog mee kon. Wij helemaal blij en ook Daphne was blij want ‘naja, uppen is zeg maar niet echt mijn ding’. Dus niks hield ons meer tegen (behalve een opstopping waar alleen Ilse langs moest..) en reden we met gierende banden naar Nijkerk.

Ook Emma was weer aangesloten maar wel met heul bijzondere schoenen..

En dan even over de wedstrijd.. het was het net niet. We probeerden het echt wel maar het lukte niet. De pass liep niet helemaal lekker dankzij goede servicedruk van de tegenpartij en dat maakt het moeilijk om ons eigen spelletje te spelen. We waren heel dichtbij maar helaas..

Na de wedstrijd wilde Daphne graag nog een tosti eten maar tot haar grote verbazing en boosheid waren die er helemaal niet! Of nou ja, ze waren er wel maar toch weer niet. Snappen jullie het nog? Uiteindelijk werd er maar een patatje besteld die wel lekker was maar het was gewoon geen tosti.

Dames 3 wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2020!

Contact opnemen met de webmaster