Een spannende strijd voor Dames 3


Dames 3 heeft even niks van zich laten horen, omdat we allemaal druk waren met het bespreken van onze tactische plannen die nodig uitgevoerd moesten worden. We hebben namelijk wat problemen met de tweede set. De eerste set verliezen we echt nipt, met 25-23 bijvoorbeeld. Maar dan komt dus die tweede set en snappen we niks meer. We weten geen pass meer te brengen, vergeten aan te vallen en de blije smoeltjes worden chagrijnige koppies. Patrick haalt alles uit de kast om nog een beetje in de buurt van de 10 punten te blijven, maar soms lukt dat ook niet. Het kan bijvoorbeeld eindigen in een set van 25-2 voor de tegenpartijā€¦ Hoe dat nou kan gebeuren? Nou, daar gaan we het dus niet over hebben. De uiteindelijke conclusie van Patrick was dus ook; die tweede set moet veranderen.

Wij hadden dat ook al bedacht, maar afgelopen zaterdag hebben we dat pas uitgevoerd. Beter laat dan nooitšŸ˜Š De tegenstander uit Ermelo oogde tijdens het inspelen wat onwennig, maar misschien komt dat doordat ze maar met 6 speelsters waren en wij ineens met 11. Of het komt omdat onze libero ineens superkrachten vertoonde en zelfs sprong tijdens het inslaan! Beelden zijn helaas niet gemaakt van dit moment maar hopelijk staan we de volgende keer wel klaar met camera en al. Anyway, de eerste set kwamen we lekker mee met 25-16 en werd er echt lekker gespeeld. Dat verbaasde ons nogal, Pauwervoll staat namelijk tweede en wij op de tiende plek. Mentaal en fysiek laadden we ons op tijdens de time-out, voordat we de tweede set ingingen. Patrick gooide er nog een peptalk van jewelste tegenaan en we waren klaar om te knallen in die tweede set. Alles stond op scherp en dat maakte dat we gewoon die tweede set wonnen! Het was spannend en slopend, maar we wonnen die set met 25-23. Als je ons hoorde juichen, dacht je waarschijnlijk dat we de wedstrijd hadden gewonnen.

De derde en vierde set waren eigenlijk een stuk minder interessant, maar er werd nog steeds lekker gevolleybald. Helaas was het niet genoeg om te winnen, dus we verloren met 3-1.

Aankomende vrijdag gaan we wel ons best doen om te winnen tegen Blauw Wit die vijfde staat. We starten om 19:00 uur, wie komt ons supporten?

Contact opnemen met de webmaster