EVV Dames 1 blijft winnen

Vanmiddag stond voor Dames 1 van EVV de moeilijke uitwedstrijd tegen SDS uit Voorthuizen op het programma. SDS bleek de laatste weken reuzendoder nr. 1 door o.a. een overwinning op Blauw Wit. De EVV dames moesten winnen om de voorsprong op concurrent Blauw Wit uit Oldebroek te behouden. EVV begon zenuwachtig aan de wedstrijd en de eerste set werd gekenmerkt door veel foutieve services en de dames waren dan ook niet in staat om de vroeg opgelopen achterstand in de eerste set weg te werken. SDS won deze set dan ook verdiend met 25-22.

In de 2e set was EVV direct bij de les en werd SDS zwaar onder druk gezet. De Dames uit Voorthuizen hadden dan ook helemaal niets in te brengen. EVV won deze set gemakkelijk met 25-12. Gesterkt door dit resultaat nam EVV ook in de 3e set meteen een ruime voorsprong maar aan het eind van deze set verslapte het spel en kon SDS dichterbij komen. Uiteindelijk ging de winst ook in deze set naar EVV met 25-19.

In de 4e set rook SDS haar kans en probeerde met geconcentreerd spel EVV aan het wankelen te brengen. Het werd een prachtig gevecht maar op de stand 27-27 brak er iets bij SDS en kon EVV de wedstrijd gemakkelijk uitserveren. Door deze 3-1 overwinning kan EVV met vertrouwen toezien naar de volgende wedstrijd: zaterdag 26 februari thuis tegen VZK uit Wezep. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur en iedereen die de EVV dames wil steunen is van harte welkom.