EVV H3 behaalt een belangrijke overwinning!!!

Hallo allemaal. Nu het eind van het seizoen in zicht komt en we eindelijk op elkaar raken ingespeeld durven we wel een keer een verhaaltje in te sturen! In de schaduw van de prestaties van H1 is er namelijk nog een herenteam dat stilletjes de weg naar boven aan het vinden is. Wat dit jaar als een spontaan idee begon om eens met wat vrienden weer te gaan volleyballen wordt straks nog serious business!

Even voor iedereen ons jaar in een notendop. We begonnen dit seizoen enorm voortvarend. Twee maal een 4-0 overwinning waren onze eerste twee wedstrijden. De druk steeg tot ongekende hoogte en iedereen kreeg het toch een beetje benauwd hoewel de zomer ons toch net had verlaten… Een krappe selectie en mensen die na een paar jaar eindelijk de spieren weer eens in beweging begonnen te zetten, dat was geen kampioensteam.. Dat het wat minder zou gaan na deze geweldige start wisten we allemaal en het is ook helemaal niet erg. We kabbelden rustig mee in de competitie en behaalden onze puntjes. Verloren werd er pas 1 keer! Gelukkig voor ons laten alle teams in de competitie wel wat steekjes vallen, wat er voor zorgt dat we de koplopers nog steeds in het vizier houden!

Dan de wedstrijd van dinsdag 8 maart. We kregen bezoek van Harderwijk heren 4. Op voorhand al een zware dobber. De mannen stonden boven ons (wel met wat wedstrijden meer gespeeld, maar toch..) en waren er op gebrand om eens te laten zien waarom ze op die positie staan in de competitie. Wij hadden er zelf ook erg veel zin in. Na een maand niet te hebben gespeeld en voor het eerst dit jaar compleet te zijn wilden we wat laten zien.

De eerste set begon direct goed! We hielden goed servicedruk en kwamen er aardig door op de buiten. Jochem en Titus maakten mooie puntjes en Geert speelde sterk op de midden. Door de dreiging van alle aanvallers was het moeilijk voor het blok om ons te verdedigen. We wonnen deze set vrij eenvoudig.

De tweede set was iedereen klaar om de zaak af te maken. Het publiek dat voor ons op de tribune zat groeide in getale en iedereen wilde wat moois laten doen. Helaas raakten we de focus kwijt door een ongeval aan de andere kant van het net.. De midden van de tegenstander klapte door zijn enkel en dat haalde ons even uit onze concentratie. De mannen uit Harderwijk lieten direct zien waarom ze boven ons stonden en pakten deze set op karakter.

De derde set werd er een wissel doorgevoerd. Hans kwam de buitenkant versterken en door slimme balletjes wist hij zijn puntjes mee te pakken. De rest van het team kwam ook weer in de wedstrijd en ook deze set werd gewonnen.

De vierde set begon vrij dramatisch voor ons. De mannen uit Harderwijk begonnen fel en zetten ons op een flinke achterstand. Toch waren we hierdoor niet uit het veld geslagen en we vochten ons goed terug! Uiteindelijk werd ook deze set gepakt door H3 van EVV!

Al met al was het een erg leuke pot. We beginnen steeds meer op elkaar in gespeeld te raken en de competitie is nog lang niet gespeeld! Volgende week spelen we tegen Powervoll in Ermelo. Zij staan gelijk met ons en dit wordt dus een belangrijke wedstrijd! Mocht je tijd en zin hebben, kom ons dan aanmoedigen!