EVV H3 vermorzelt HSC H4

Gisteravond stond voor EVV H3 de belangrijke wedstrijd tegen HSC H4 op het programma. De uitwedstrijd in Hierden werd kansloos met 3-1 verloren en EVV H3 was van zinne deze enige nederlaag van dit seizoen in Elburg recht te zetten. EVV H3 liet er geen gras over groeien en kwam meteen goed uit de startblokken. De eerste set werd gewonnen met 25-11.

In de 2e set ging het gelijk op tot 8-8, maar toen denderden de EVV mannen over Hierden heen: setwinst 25-12. De derde set was een kopie van de 2e: setwinst 25-12. In de 4e set bleef de stand gelijk tot 9-9, maar toen vond EVV H3 het welletjes en werd de wedstrijd snel uitgeserveerd: 25-14.

Binnen 65 minuten was de belangrijke 4-0 binnen gehaald en het smetje van dit seizoen opgelopen in Hierden weggepoest. Door deze overwinning blijft EVV H3 koploper en met nog 5 wedstrijden te gaan komt de titel in zicht. De volgende wedstrijd wordt gespeeld in Lelystad op vrijdag 16 maart a.s. om 19.30 uur tegen Volta H5.