EVV Heren 1 begint seizoen goed

Heren 1 van E.V.V. is het seizoen begonnen met een klinkende 0-4 overwinning op het eerste herenteam van O.M.S. uit Putten. Met vijf spelers van de basisselectie, aangevuld met twee geleende spelers van Heren 2, Ference van den Bos en Leon Baanders, werd afgereisd naar Putten. Een wedstrijd waar met niet al te hoge verwachtingen naar was uitgekeken, gezien de matige voorbereiding van Heren 1.

De eerste en tweede set gingen redelijk gelijk op, waarbij E.V.V. steeds aan de goede kant van de score bleef. Het spel was degelijk, er werden weinig fouten gemaakt en O.M.S. had moeite met de strakke service van E.V.V. De derde set was een walk over; deze werd door E.V.V. met 12-25 gewonnen. In de vierde set verslapte de concentratie wat bij E.V.V., er werden veel onnodige fouten gemaakt en O.M.S. begon te geloven dat er toch nog een puntje te halen was. E.V.V. kwam een paar maal terug van een achterstand, maar bij 24-19 voor de thuisploeg leek de vierde set naar Putten te gaan. Toen kwam Jaap van de Kolk aan de opslag en met een serie van zeven punten ging ook de vierde set met 24-26 naar Elburg.

Komende donderdag komt het derde herenteam van Pauwervoll uit Ermelo op bezoek in Elburg. De wedstrijd begint om 21.15 uur,