EVV Heren 1 verliest eerste wedstrijd in 2012

Afgelopen zaterdag mochten de jongens van Heren 1 , na een winterstop van 4 weken weer de wei in om een competitiewedstrijd te spelen.

Dit keer moest er afgereisd worden naar Barneveld, om daar te spelen tegen het 4e herenteam van SSS. Ook dit keer waren Sven en Berry vanuit het 2e bereid gevonden om met ons mee te gaan. Reden hiervoor is dat er nogal een groot aantal spelers niet geheel fit zijn. Voor diegene die onze jongens een hart onder de riem willen steken, en een kaartje willen sturen, hierbij een opsomming van onze (fitte) selectie

·         Gert-Jan (zere pink)

·         Henrico (zere enkel)

·         Rik (zeer bovenbeen,griep)

·         Arjen (te weinig slaap)

Robert kan als enige op dit moment als fit worden beschouwd, en mocht alles goed lopen dan zal Wouter ook binnenkort weer fit aan een wedstrijd verschijnen

Na ons gebruikelijke kopje koffie en het domme geouwehoer, verplaatsten we ons naar de kleedkamer, waar Kees zoals  gebruikelijk een  peptalk gaf en de teamopstelling  bekend maakte.

Vol goede moed begonnen we aan de 1e set. In de basis startte Sven,Henrico,Henoch, Robert,Sjoerd en Gert-Jan. De set ging redelijk gelijk op, maar op het einde van de set trok SSS toch aan het langste eind 25-20

In de 2e set begon Robert als spelverdeler, en startte Rik op de positie van diagonaal. Vanaf het begin nam EVV de voorsprong, mede ook door een sterke servicereeks van Sjoerd. EVV gaf deze voorsprong niet meer uit handen. De set werd gewonnen door EVV met 22-25

De 3e set ging in het begin gelijk op, maar SSS nam al snel een comfortabele voorsprong van 18-12. Door enkele sterke wissels, van onder andere Herjan kwam EVV weer terug in de set, maar de voorsprong was te groot en SSS won dus de set met 25-21

Kees besloot om 3 plekken door te draaien in de 4e set, waardoor de tegenstander enigszins van slag was. Onze middenmensen konden een aantal keren lekker scoren, en op de buitenkant stonden Sjoerd, Robert en Henrico lekker te blokken. Op een stand van 20-24 was het setpunt voor EVV, maar door een lastige service van SSS, waardoor 2 foute passes en een ace werd gescoord, kwam SSS weer dichterbij. Doordat er geen sideout kon worden gespeeld bij EVV kwam SSS op matchpoint, en door een foute beslissing van de scheidsrechter ( duidelijke touche werd niet gezien) won SSS de laatste set met 27-25, en was het 3-1 winst  voor de thuisploeg.

Aankomende zaterdag hebben de jongens van  Heren 1 de 1e thuiswedstrijd van 2012. Om 17:00 is VVH uit Harderwijk onze tegenstander . VVH staat op dit moment op de 1e plek , en uit werd er van deze ploeg kansloos verloren met 4-0.

Hopelijk kan EVV weer voor een stunt zorgen, zoals ook al werd gedaan tegen Arvevo en Auto van Oort. Een verrassing hebben we in ieder geval, dus komt allemaal kijken en moedig ons aan !!