EVV houdt Oliebollen Mixtoernooi


Afgelopen vrijdag 27 december vond in het ’t Huiken voor de zesde keer het Oliebollen Mixtoernooi van de Elburger Volleybal Vereniging plaats. Voor dit toernooi konden zich alle E.V.V. leden van de A-jeugd, de seniorenteams en de recreantenafdeling aanmelden; een uitstekende gelegenheid om wat van de overtollige calorieën van de kerstdagen kwijt te raken. Bij dit toernooi staan gezelligheid en beweging op de eerste plaats, winnen en verliezen is minder belangrijk. De ruim 100 deelnemers werden door de organisatie door elkaar gemixed en over 15 teams van ongeveer gelijke sterkte verdeeld. In drie pouls van elk vijf teams werd de strijd vervolgens aangegaan. In de tweede ronde van het toernooi werden de teams opnieuw ingedeeld op basis van de resultaten van de eerste ronde, hetgeen uiteindelijk tot een eindrangschikking leidde.
Ter gelegenheid van het toernooi had de Activiteiten Commissie een grote verloting met schitterende prijzen georganiseerd. Een aantal mensen ging dan ook met een extra kerstkado naar huis. Na afloop bleef een groot gedeelte van de deelnemers nog lange tijd napraten onder het genot van een drankje en de door de Activiteiten Commissie klaargemaakte hapjes.

In de pauze werd sponsorcoördinator Bertus Wijnne door Arie Zwijnenburg, voor deze avond tevens spreekstalmeester, in het zonnetje gezet. In amper een jaar tijd heeft Bertus ervoor gezorgd dat niet alleen het eerste Heren- en Damesteam van E.V.V. een shirtsponsor heeft, maar ook een groot deel van de jeugdteams en één recreantenteam door het plaatselijke bedrijfsleven in het nieuw is gestoken.

Contact opnemen met de webmaster