EVV Jongens C1 wint regiobeker!


Op zaterdag 22 april mocht EVV Bultman-Hartholt JC1 aantreden in Enschede voor de regionale bekerfinales. De tegenstander was AETOS JC1 uit Arnhem.

De jongens wilden aan het eind van het seizoen graag de beker winnen om het seizoen af te sluiten, maar dat was geen gemakkelijke opgave! De wedstrijd was zeer spannend. In de eerste set keken de jongens nog tegen een 18-10 achterstand aan, langzamerhand kwamen de jongens dichterbij en in de big points wist EVV haar spanning het langst in bedwang te houden (25-27 winst).

In de 2e set ging EVV voortvarend van start en stond het met 2-6 voor, maar na een goede serie sprongserves van de tegenstander keken we even later tegen een 11-7 achterstand aan. Gelukkig kwam EVV daarna weer op gelijke hoogte. Dat bleef zo tot ver in de 20 punten, maar wederom wist EVV de set naar zich toe te slepen met 25-27 winst. Daarna was AETOS gebroken, want in de 3e set werd de winst eenvoudig naar EVV toegetrokken (12-25). En dat betekende bekerkampioen Regio Oost JC1!!

In de bomvolle Pathmoshal werd EVV gehuldigd en mochten ze de beker en hun medailles in ontvangst nemen! In de reguliere competitie hebben de jongens een mooie 3e plek behaald in de Topklasse Jongens C. Hier moesten ze het al opnemen tegen de beste teams uit de regio (Enschede, Deventer, Bemmel en Apeldoorn). De beker is voor de jongens een mooie afsluiting van een seizoen waar ze hard in hebben gewerkt en veel van hebben geleerd

Kijk hieronder terug naar de mooie dag!

Uitslag wedstrijd
AETOS JC1 – EVV Bultman-Hartholt JC1 0-3  (25-27, 25-27, 12-25)

Contact opnemen met de webmaster