EVV MB1 DOET DINGEN ?

Meiden B1 stunt tegen Blok EVC waar tijdens de uit wedstrijd een zware 2-3 overwinning werd bevochten. Zaterdag hebben de meiden bewezen te zijn gegroeid door over de tegenstander heen te denderen! Een imposante 4-0 overwinning was dan ook meer dan verwacht.

Een duidelijk verschil was de inzet die MB1 in deze pot lieten zien, werken voor iedere bal en feest bij ieder punt! De meiden lieten zien dat je met veel plezier al gouw een goede pot neer zet. De eerste set begon spannend maar eindigde in een 25-16  service spel.

De 2de set begon het heel rommelig. Maar door de sterke services creëerde de meiden een grote voorsprong en dat bracht MB1 een 25-13 set winst!

De 3de set begonnen we net zo als de eerste set. Elburg maakte weinig fouten en ging er vol voor! Het was mooi om te zien dat ondanks het vele rouleren in opstellingen de meiden consequent en zonder verval bleven doorspelen. 25-13.

Set vier was een samenloop van omstandigheden, Blok EVC was mentaal verslagen en daarvoor hoefde EVV zich bijna alleen maar te focussen op de service. 25-10.

Duidelijk te zien is de groei die MB1 heeft doorgemaakt de afgelopen 6 weken. Hard trainen en een geweldig leermoment op de Asics-open hebben hier zeker veel in betekend.

De coach was erg tevreden om te zien hoe zijn meiden weer een stap gemaakt hebben.

‘’Als ze dit maar doorzetten’’ is wat hij vlak na de wedstrijd in de kantine liet vallen.

Hij zei, ‘’de meiden zijn zeker gegroeid maar nog lang niet uitgegroeid’’

Man of the match Demi Bonthuis

Demi was de hele wedstrijd scherp en speelde een zeer degelijke en uiterst sterke wedstrijd. Haar service, waar laatste tijd veel aan is gesleuteld, liep zeer goed. Maar ook aanvallend wist zij te imponeren.

Onze volgende wedstrijd is zaterdag 28 januari in Zeewolde om 12:15.

Eerst volgende thuis wedstrijd is zaterdag 4 februari 14.30 IN HET HUIKEN! BAM!