Gert-Jan van Loo DOET DINGEN TEGEN DE KOPLOPER!

De uitwedstrijd tegen deze gasten was bepaald geen eitje, toen nog zonder Wouter maar met de nodige blessures. Het werd een sidderende pot die viel in de categorie alles of niets. Zo’n pot waar je als een debiel een punt viert of als een stelletje malloten voor de set Pipi Langkous zingt.. We snoepte daar 1 puntje weg.

En nu de thuis wedstrijd, zonder blessures en met Wouter!

Al voor de set begon zat er een lekker sfeertje in. Pipi Langkous kwam weer op bezoek en dat maakte vooral bij de tegenstander veel los. Zij hebben daar zo’n adrenaline kick van gekregen dat ze gedurende de hele wedstrijd van alles stonden te blèren vanaf de bank. Tot het irritante aan toe..

Gedurende de eerste set lieten beide partijen prima niveau zien. Er was een goede servicepass maar EVV was uiteindelijk niet bij machte het aanvalsgeweld van het beest uit Schalkhaar te pareren en ging de set ging verloren. (21-25)

SVS liet het mooie EVV aan het eind van de eerste set ruiken aan een puntje.. En dat kwam ze duur te staan. EVV begon de set als of het kampioenschap op het spel stond, zo fanatiek werd er gespeeld! Punten werden bestendigd door ze uitbundig te vieren en met een sterke service, scherpe verdediging en geweldige acties aan het net trok het mooie EVV de set naar zich toe. (25-18)

Zodra die verdomde derde set begon zakte de overtuiging en fanatisme weg bij onze mooie helden. De servicepass zwakte af en ook met de blokkering konden we niet de nodige punten forceren. Ondanks dat het mooie EVV terugkwam tot 17-17 ging de set verloren. (19-25)

Het was duidelijk dat het mooie Heren 1 er alles aan ging doen om die vijfde set eruit te slepen. Er werd namelijk weer fanatiek gespeeld en punten werden bestendigd en gevierd. En het mooie EVV heren 1 deed zijn best hier iets uit te halen maar Gert-Jan van Loo gaf deze set uithanden met een service die het net niet haalde.. U leest het goed, GERT-JAN VAN LOO SERVEERDE DE BAL ONDER HET NET DOOR. (22-25)

Gert-Jan van Loo doet dingen tegen de koploper..