Geslaagde presentatieavond heren 1


Donderdag 27 augustus presenteerde Heren 1 zich in sporthal ’t Huiken aan pers en sponsoren. Onder de vakkundige leiding van spreekstalmeester Egbert Bos en met inachtneming van de coronaprotocollen werd het een geslaagde avond.

Na een welkomstwoord van voorzitter Bertus Wijnne feliciteerde burgemeester Jan Nathan Rozendaal het team en de vereniging met de promotie naar de Topdivisie. Hij gaf aan trots te zijn op het feit dat een Elburgs sportteam op het één na hoogste landelijke niveau uitkomt en op de enorme inspanningen die binnen de vereniging worden verricht om dit mogelijk te maken. Uit handen van Bertus Wijnne ontving de burgemeester vervolgens het eerste exemplaar van EVV’s presentatiemap. Aansluitend stelde oud heren 1-speler Rik Straatman de spelers en staf voor aan de goed bezette tribune. Een voor een betraden de mannen de door de opbouwploeg (hulde, mannen!!!) tot volleybalarena omgebouwde sportvloer (centercourt met reclamebordenring, wissel- en strafvak, netpaalbescherming en straks bij de wedstrijden ballenrollers, quickmoppers en een heuse DJ). Speciale aandacht was er daarbij voor de nieuwkomers Jarno van der Weerd, Laurens Kamphuis, Gerard van het Goor, assistent-trainer Siemen Klaver en teammanager Gerard van Esterik.

Na een korte warming-up speelde de selectie een onderlinge demonstratiewedstrijd, waarbij trainer Harry van den Brink het publiek uitleg gaf over de specifieke spelregels in de Topdivisie en de gebruikte technieken en tactieken. Henry Schuurman, voorzitter van de sponsorcommissie, bedankte de sponsoren voor hun bijdrage aan het succes van EVV. Uiteraard wees hij nog even op de nieuwe sponsormogelijkheden die met de bordsponsoring zijn ontstaan. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje in de kantine van ’t Huiken.

Onderstaand een aantal foto’s, gemaakt door Mark Muller.

 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen met de webmaster