Gouden tip pakt averechts uit


Hey Marieke, wat fijn om weer van je te horen! En ik zag in de online reacties dat ik niet de enige ben. Tja, voetbalmoeder… Geeft niks joh. En is vast van tijdelijke aard. Ik ben zelf een tijdje luizenvader geweest. Verzin je ook niet. Maar daar ben ik maar weer mee gestopt toen we de hoofdluis eenmaal te pakken hadden. Want wat heb je daarna nog te winnen, hè?

Je tip heeft de gemoederen afgelopen week overigens nog behoorlijk bezig gehouden. Prima idee, hoor, zo’n mascotte. Ik zag Kroes al voor me in z’n tijgerpak. Sterker nog, van de week dacht ik dat beest op de A28 voorbij te zien schieten. En bij Evert de Egel krijg ik ook warme gevoelens. We hebben uiteindelijk echter een andere oude bekende moeten adopteren. Niet omdat we dat nou perse wilden. Maar hij was er opeens…  We dachten eerst nog even dat we van doen hadden met een wat vroege Halloween-vierder, die na een lekkere bak koffie wel zou doorreizen naar Walibi. Helaas meldde hij dat-ie voorlopig nog een tijdje bij ons blijft. Nou welkom dan maar als onze officiële mascotte: DEGRADATIESPOOK! Vanaf zaterdag is-ie voortaan bij onze wedstrijden van de partij. En we praten wel over een ambitieuze mascotte, want die van ons is er ook bij uitwedstrijden gewoon bij. Waar zie je dat nog??? Nu nog een leuke voornaam, want dat hebben al die types. En natuurlijk laten we nog even in het midden wie er in het pak zit. Raden mag!

Verder hebben we deze week vooral lekker in de kantine zitten nagenieten van onze eerste overwinning in een officiële wedstrijd sinds 2 jaar. Want als je wint hoef je niet te trainen, dat weet jij ook. Daarom doet heren 2 het ook zo goed in de competitie. Die gasten kunnen al hun energie sparen om 1x in de week te vlammen tegen Diavo. Of tegen Diavo. En anders wel tegen Diavo. Maar vanmiddag moeten ze echt aan de bak. Tegen Makelaardij Rebelle. Die heetten vroeger Auto van Oort. En dan herinner ook jij je opeens weer de jarenlange titanenstrijd met onze concurrenten uit Dieren. Met het spuug in de mondhoeken en de tong op de knieën. En die trainer uit Hattem. Ik verwacht persoonlijk veel van Rik. Die heeft nog een touché-balletje goed te maken sinds de verloren P/D-wedstrijd op 25 april 2015. Half vijf vanmiddag eerste opslag in ‘t Huiken, met de nodige coryfeeën van destijds in beide teams aanwezig. Een aanrader!!! 😊😊

Zo rond half 8 mogen wij zelf dan ook weer acteren. Tegen de Olympia HZVV Combinatie – Olhaco voor intimi – uit Hoogeveen. Die ploeg draaide vroeger maar om één speler, die maar niet wil verslijten. En hard op weg is om de oudste speler in de topdivisie ooit te worden. Als die Huisken van Reflex tenminste binnenkort een keer stopt. Inmiddels heeft Olhaco overigens over de hele linie een prima team en hebben ze vorige week Reflex uit de beker gekieperd. Die hebben dus net als wij mooi een weekend vrij in december. Wij bekeren voor het eerst sinds jaren namelijk ook niet door, omdat Vocasa net wat sterker was. We zullen de mannen uit Sliedrecht voor de zekerheid nog even bellen, want daar hadden we het dagprogramma voor de volgende ronde al mee doorgesproken. Ze wilden graag weer zo’n ‘toeterwedstrijd’. Dat moet dan helaas maar ergens anders.

 

Tja, en dan nog even dit… Als je onderaan staat in de competitie én ook nog eens strandt in de beker, is het logisch dat het wat onrustig wordt. Maar dat een normaal gesproken objectieve kwaliteitskrant als de HuisaanHuis Elburg nu fake news verspreidt, gaat echt te ver. Het is niet waar, het klopt niet en het is ook nog eens een leugen!!! Wat ze ook schrijven, Remco is geen “oud-speler van het eerste herenteam“, maar gewoon onze jonge libero. In ieder geval tot de Kerst.

Tot zover maar even. Ik realiseer me dat ik de tas met wedstrijdkleding nog achterin de auto heb staan. Met een beetje geluk krijg ik de boel nog net gewassen en droog.

Contact opnemen met de webmaster