H1 verslikt zich pijnlijk in laagvlieger Ormi….

Nou, zoals beloofd hier dan een verslagje van onze wedstrijd. Helaas hebben we niet zo erg goed nieuws te melden, want het ging nog niet helemaal toppie….

Set 1:

De eerste set begon al gelijk slecht. Ormi had besloten om alles uit de kast te halen tegen ons en wij dachten er misschien ook wel iets te makkelijk over. Feit blijft, dat we slap speelden en de tegenstander de kans gaven om in de wedstrijd te komen.

Met enkele goede aanvallen wisten ze ons onder druk te houden en ondanks een mooie eindsprint, wisten we helaas deze set niet te winnen. Ormi won met 25-23.

Set 2:

Vastbesloten om de blamage van de eerste set te vergeten, begonnen we enorm goed aan deze set. We gaven Ormi totaal geen kans en liepen al snel uit naar een 18-8 voorsprong uit. Het publiek begon al te geloven, dat de koploper nu pas wakker werd, maar toch wist Ormi nog even spannend dichtbij te komen. Uiteindelijk wist Evert-Jan met een mooie servicereeks, die hij afsloot met een ace, ons de overwinning nog te brengen.

Set 3:

Sja, natuurlijk dachten we deze set ook wel even binnen te halen. In het begin liep het fantastisch. Rik was in vorm en we knalden naar een 7-0 voorsprong. Op de 1 of andere manier wist Ormi toch terug te komen en ze behaalden, tot ons grote verdriet, weer een 25-23 overwinning.

Set 4:

Verliezen komt niet in ons woordenboek voor, dus we wilden koste wat kost deze set winnen. Rik kwam, ondanks een lichte schouderblessure, helemaal los en knalde er weer rustig op los. Verder hadden we soms wel wat goede momenten, maar deze werden toch nog te vaak met foute momenten afgelost. Toch wisten we deze set met 25-22 te winnen.

We zijn dus nog steeds ongeslagen, alleen hadden we natuurlijk liever gezien dat we hier de volle 4 punten hadden meegenomen. Voor de volgende wedstrijd hopen we op veel publiek, dan kunnen jullie ons door de moeilijke momenten heen helpen en ons zo helpen om het kampioenschap te behalen…