Halve finale NOJK komende zaterdag


Zaterdag 17 februari staat voor de combinatieteams van Blauw Wit & EVV de halve finale van het NOJK (Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) op het programma. Beide teams spelen om een plek in finaleronde op 30 maart.

Het combinatieteam van Jongens B neemt deel onder de naam van Blauw Wit. Een speler van EVV (Thijs Stigter) doet mee met het Jongens B team van Blauw Wit. Het team wordt gecoacht door Geert Spijkerboer van Blauw Wit. Jongens B reist af naar Assen om daar te spelen tegen VC Zwolle, SV Dynamo (Apeldoorn), Rensa Family Orion (Doetinchem) en Twente ’05 (Enschede). De winnaar van de poule plaatst zich voor de finaleronde en de nummer 2 speelt nog een kruisfinale tegen de nummer 2 uit de andere poule.

Jongens C speelt onder de naam van EVV en Blauw Wit levert twee spelers aan dit team. Coaches van het team zijn Pim Kambeel en Reinier Boerendans. Jongens C speelt in Dedemsvaart en is ingedeeld bij Dros-Alterno (Apeldoorn), VC Zwolle, Flash Veendam, en Dio Bedum. De nummer 1 uit de poule plaatst zicht rechtstreeks voor de finaleronde en de nummer 2 speelt nog een kruisfinale tegen de nummer 2 uit de andere poule.

We wensen de teams veel plezier en succes bij deze halve finale!

Contact opnemen met de webmaster