Heren 1 is Hellas de baas

Afgelopen donderdag was het dan weer zo ver. Heren 1 van EVV moest het opnemen tegen Hellas. Voor de wedstrijd werd er bij onze mannen al flink gespeculeerd over het team van Nunspeet, zij zouden allemaal bekenden en jokers meenemen.

Na het verplichte bakje koffie of thee gingen we naar de kleedkamers, waar Kees zijn speech hield en Henrico de inmiddels fameuze spreuk de groep ingooit.

Nog even wachten voor dat we konden gaan inspelen want dames 3 moest nog even het goede voorbeeld geven.

Na het inspelen konden we dan toch beginnen. Hellas mocht opslaan, een side-out van onze kant en het eerste punt was binnen, ons visitekaartje was afgegeven. Na een klein foutje aan onze kant stond het 1-1. Nu was Henrico aan de beurt om te gaan servereren. En toen stonden we ineens 15-1 voor. De eerste set hebben we verder netjes afgemaakt. 1e set: 25-10

De 2e set was een herhaling van de eerste. Dit maal geen lange servicebeurt, maar wel de grote voorsprong in het begin van de set. 2e set: 25-15

In de derde set liep de score een tijdje gelijk op. Met zelfs een kleine voorsprong voor Hellas. Gelukkig kunnen we met dit soort situaties inmiddels goed omgaan, en bogen we al snel de achterstand om in een voorsprong. Ook deze set werd vakkundig afgemaakt 3e set: 25-17

En dan, de altijd interessante 4e set. Het liefst zouden we na 3 sets willen stoppen. Deze keer hadden we echter niet veel problemen met de laatste set. De middenaanval werd goed gevonden, het blok stond goed en de verdediging was sterk. Ook deze set konden we in onze zak stoppen.

We willen nogmaals het publiek bedanken voor het kijken en Joop voor het wegjagen van de Nunspeters.

Hierbij ook meteen een oproepje, Heren 1 moet aanstaande zaterdag tegen Hierden. Ze staan op dit moment 2e en het is dus een belangrijke wedstrijd voor ons. Dus, heb je een vrije avond, kom om half 7 in Hierden ons aanmoedigen!