Heren 1 wint wederom van Volta heren 1

Afgelopen donderdag moest het eerste heren team van EVV weer aantreden in het huiken. Dit keer was Volta de tegenstander. Een onvoorspelbare ploeg waar we uit met 3-2 hadden gewonnen. Na het gebruikelijke kopje koffie of thee verdwenen we de kleedkamer in. Na het verhaaltje van Kees en een ingewikkelde spreuk van Henrico stonden we allemaal op scherp.

Na het inspelen konden we aan de eerste set beginnen. Aan het spel was duidelijk te zien dat we losjes aan het spelen waren. We hadden geen last van de druk en de puntjes werden makkelijk gemaakt. Een aantal fouten van Volta hielp ook mee bij de overwinning van de eerste set. Eindstand eerste set: 25-15

De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste, goed lopende combinaties, een goed gezet blok, en de verdediging pakte ook de ballen. Eindstand tweede set: wederom 25-15.

De derde set was een ander verhaal. Schoonheidsfoutjes kwamen om de hoek waardoor we nooit echt loskwamen van Volta. Tot aan 18-18 ging het gelijk op. Vanaf daar namen we weer de overhand en sloegen een gaatje van 3 punten. Deze voorsprong konden we vasthouden tot het eind. Eindstand derde set: 25-21

Toen was het tijd voor de beruchte vierde set. De set waar we wel eens moeite mee hebben. Deze keer was het een ander verhaal. Vanaf het begin hadden wij de overhand in de set en konden we de wedstrijd makkelijk afmaken. Eindstand vierde set: 25-13

Al met al was deze wedstrijd makkelijker dan we verwacht hadden. We willen het publiek bedanken voor de aanmoedigingen. Onze volgende wedstrijd is op donderdag 25 februari om half 8 in het huiken tegen HVV. Iedereen is welkom om te komen kijken.