Heren 1 wint wederom

Zaterdagdag 4 februari moesten de heren in eigen huis aantreden tegen HEVO uit Heino. De heren van EVV waren er op gebrand om het goede resultaat, de 3-1 overwinning bij Xantos, een postief gevolg te geven. Met dit in gedachten schoten onze heren in de 1e set uit de startblokken en gaven HEVO het nakijken. Door de hoge service druk waren de heren uit Heino niet in staat om een degelijke pass te brengen, de aanvallen die hieruit voort vloeiden werden door ons blok gepakt en anders wel door onze verdediging. Al snel liepen we uit naar een comfortabele voorsprong. Deze voorsprong wisten we alleen nog maar uit te bouwen en de 1e set ging dan ook makkelijk met 25-14 naar EVV.

In de 2e set begon HEVO beter te ballen, deze set ging dan ook geheel gelijk op, zo stonden de mannen uit Heino een puntje voor om even later te zien dat de mannen uit Elburg weer een puntje voor stonden. Op een stand van 21-22 kwam Berry Auee in het veld en het eerste wat hij deed was een aanval afblokken! Wat een binnenkomer! Hierdoor kreeg EVV weer moed en met veel strijd werd de 2e set met 25-23 binnengehaald.

Ook in de 3e set lieten onze mannen goed spel zien, met flitsende aanvallen en goed verdedigend werk wist EVV halverwege de set een kleine voorsprong te nemen. De heren van HEVO liepen vanaf daar continu achter de feiten aan en de set ging dan ook vrij gemakkelijk met 25-18 naar EVV.

In de 4e set werd het al snel duidelijk dat EVV de teugels iets lieten vieren. HEVO kreeg hierdoor wat lucht en greep dan ook meteen de kans om EVV onder druk te zetten. De mannen uit Elburg konden geen vuist meer maken en de set werd dan ook verdiend met 19-25 gewonnen door HEVO.

Zaterdag 11 februari spelen de heren thuis om 5 uur tegen SDS uit voorthuizen. Ook dit beloofd weer een spannende pot te worden dus komt allen kijken!