Heren 4 speelt met plezier!


Na een aantal wedstrijden tegen de mindere goden in onze poule mochten we nu tegen een middenmoter, Spiker H2.

En dan ook nog eens zonder invallers, dus het moest volledig op eigen kracht gebeuren.
Even QR code scannen bij binnenkomst, gelukkig voor EVV werd dat door de gemeente geregeld en hoefden we dat niet met eigen vrijwilligers te doen.
Tijdens het inslaan vloog de ene na de andere bal ons om de oren, dus dat kon nog een lastig potje worden. Maar zoals iedere volleyballer weet, geen aanval zonder degelijke pass, gevolgd door een goed geplaatste setup.
En daar had de tegenstander de nodige moeite mee. Af en toe ging er harde bal langs of door ons blok, maar dat werd afgewisseld door de nodige fouten.
Aan onze kant liep het lekker. We hadden er zin in, gingen voor iedere bal en we scoorden er lekker op los.
De servicedruk zat er ook prima in, er werden heel wat rechtstreekse punten gescoord.
Martin en Wim, twee van onze nieuwe talenten deden het super op het midden. Lekkere blokjes, mooie aanvallen en dus een dikke glimlach op het gezicht. En zo hoort het, we doen het tenslotte voor ons plezier en we verdienen er helemaal niets mee.
U raadt het al, alle punten bleven in Elburg!
En natuurlijk een welverdiend applaus voor de 4 toeschouwers, helaas moeten we het de komende wedstrijden weer zonder doen.
Tja, wat doe je dan als je om 12:55 uur de kantine inloopt, wetende dat de horeca om 20:00 uur moet sluiten? Dan neem je gewoon een lekkere HJ.
Het personeel van ‘t Huiken was zo blij voor ons dat we spontaan een teamschaal kregen aangeboden.
Op naar de volgende wedstrijd, vrijdagavond laat in en tegen Bathmen.
Contact opnemen met de webmaster