Heren 4 stijgt met stip

We staan al vrij lang steady op de derde plaats. Zonder te spelen stonden we deze week ineens eerste. Wat een vooruitziende blik van de Nevobo. De standen worden nu naar rato getoond omdat mogelijk niet alles meer wordt gespeeld.
Dus als we de rest van de wedstrijden niet meer spelen zijn we officieus kampioen?
Misbruik maken van de Coronakaart? Nee, zo doen we dat niet, gewoon lekker zoveel mogelijk spelen.
Dit keer thuis tegen Bruvoc uit Brummen.

In het verslag van vorige week zaten twee gevaarlijke aannames.

Ten eerste: we gaan winnen zonder sorry te zeggen
Ten tweede: onze vaste schare toeschouwers is aanwezig.
Om met de tweede aanname te beginnen: ja hoor, Henriëtte en Marianne waren er!
Hiervoor hartelijk dank namens het hele team, applaudisseren naar de tribune is toch een beetje zielig als er niemand zit.
Maar hebben we gewonnen? De eerste plaats legt natuurlijk wat druk op. Gelukkig kunnen we deze vraag met JA beantwoorden. Een vrij eenvoudige 4-0.
En hoe ging het met sorry zeggen? Best goed eigenlijk.
In de uitwedstrijd hadden we nog volledig onnodig een set verloren, dat mocht ons thuis niet nog een keer overkomen.
Met Henoch en Lucas erbij als onze vaste invallers gingen we lekker los.
Het lukte om drie sets probleemloos de punten binnen te halen zonder een onnodige serie verliespunten.
In de vierde set kwamen we zowaar zo’n vijf punten achter te staan. Niets aan de hand, gewoon even een goede pass en op eigen kracht de achterstand inhalen en erop en erover.
Dat lukte goed en na een perfecte serviceserie van Jeroen werd hij op 24-14 uitgedaagd om zijn killing sprongservice te laten zien. In plaats van naar de tegenstander te kijken keek menigeen stiekem achterom om deze acrobatiek te aanschouwen.
Helaas, vol in het net. Dus mocht de tegenstander serveren en degene aan service dacht, dat kan ik ook. Het was hard maar ook ver uit en dus ook deze set binnengesleept met 25-15.
Snel door naar de derde helft. Onze tegenstander deed z’n best om die wel te winnen, maar dan kennen ze onze dames nog niet. Wij hebben het licht uitgedaan in ‘t Huiken.