Hippe pattas


Donderdag 21 november moest Heren 2 in Ermelo tegen Pauwervoll H2 spelen. Deze pot begon om de belachelijke tijd van 21:30. Wij moesten echter nog eerder weg, aangezien wij Sander eerst moesten afzetten bij zeehondencentrum Pieterburen, aangezien zijn zeehonden-geblaf nog erger was geworden. Hij was helemaal klaar voor zijn logeerpartij, hij had zijn zeehonden pak al aan en als voorbereiding op zijn opvang een week lang alleen vis gegeten. Bij het afzetten van Sander trad nog een klein incident op; een niet nader te noemen teamlid is de rest van zijn leven niet meer welkom in Pieterburen, aangezien hij bijna het glas van het grote aquarium brak. Na onze excuses aangeboden te hebben, gingen wij weer richting Ermelo voor de wedstrijd.

Eenmaal in de sporthal bleek dat niet alles was meegenomen. Nu bleek dat onze aanvoerder, Herjan de Groot, zijn schoenen was vergeten voor deze wedstrijd. Gelukkig is Mark elke wedstrijd goed voorbereid, en had hij nog een tweede paar hippe pattas (schoenen) mee. Nadat Herjan dankbaar deze schoenen had aangetrokken, begonnen wij met de wedstrijd!

De eerste drie sets verliepen goed, wij waren daar duidelijk de sterkste ploeg. De laatste set werd spannend. Het ging de eerste helft slecht, tot we terug kwamen van 15-21. Deze set hebben we uiteindelijk gewonnen wat resulteerde in een 4-0 overwinning.

Ondanks dat Herjan de wedstrijd van zijn leven heeft gespeeld op de mooie reserveschoenen van Mark, heeft Mark deze naar afloop toch in de kliko geknikkerd vanwege de schimmelgroei die was ontstaan in de voering van de schoenen.

Uit latere info van zijn dochter bleek dat Herjan zijn schoentje had gezet voor Sinterklaas. Na onderling overleg vind de meerderheid van het team dat Mark de chocoladeletter die Herjan daarbij heeft gekregen, wel verdiend heeft!

Contact opnemen met de webmaster