Hulde aan de scheidsrechters


Beste leden,

Vele leden hebben zich ook dit jaar ingezet als scheidsrechter. Super bedankt daarvoor!! Graag doet de vereniging ook komend seizoen weer een beroep op jullie. Want samen zorgen we er op die manier voor dat iedereen zijn wedstrijden kan spelen.

Dat wedstrijden spelen gaat dit jaar zo goed dat er ook nu weer teams zijn gepromoveerd of gaan promoveren. Daarom zijn we voor volgend jaar op zoek naar meer V4 scheidsrechters! Op dit moment zijn de meeste leden – die de digitale spelregeltest hebben afgelegd – bevoegd om jeugd en senioren t/m 3e klasse te fluiten. Als je V4 scheidsrechter bent, ben je ook bevoegd om eerste en tweede klasse senioren en topklasse A en B jeugd te fluiten. En daarmee help je dan bijvoorbeeld Heren 3 om na hun recente kampioenschap komend jaar in de tweede klasse uit te komen.

Mocht je ambitie hebben om volgend seizoen hoger te willen fluiten dan zou dat fantastisch zijn! Om V4 scheidsrechter te worden ga je een cursus volgen van ongeveer 3 uur (praktijk). Dit zal intern gegeven worden door een verenigingsexpert (waarschijnlijk in Elburg).

We zijn overigens niet alleen op zoek naar V4 scheidsrechters. We willen ook de leden en recreanten die de spelregeltoets nog niet gemaakt hebben vragen om deze alsnog af te ronden. Dit kan via https://www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/. Het is leuk om te doen en het geeft je nog meer inzicht in het spelletje. Bovendien ben je daarmee ook inzetbaar als scheids zodat de fluitbeurten binnen de teams makkelijker verdeeld kunnen worden. Iedereen blij! 🙂

Heb je interesse of vragen, neem dan contact op met mij. Ik kijk uit naar alle enthousiaste reacties!

Sportieve groet,

Rianne Dekker

Scheidsrechtercoördinator EVV Bultman-Hartholt

Contact: scheidsrechterscoordinator@evv-elburg.nl

Contact opnemen met de webmaster